خانه آشپزی تهیه سیر ترشی ۷ ساله در ۴۰ روز

تهیه سیر ترشی ۷ ساله در ۴۰ روز

۲
0
سیر ترشی 7 ساله را در 40 روز درست کنید و از آن لذت ببرید.
سیر ترشی

سیر ترشی یکی از چاشنی‌های پرطرفدار ایرانی است که بسیار خوشمزه است و خواص درمانی زیادی به خصوص برای سیستم گوارشی دارد. در گذشته این ترشی را پس از درست کردن، در جای خنک و تاریکی می‌گذاشتند تا چند سال بگذرد و به اصطلاح چند ساله شود. در این میان سیر ترشی هفت ساله بیشترین طرفدار را داشت و بهترین ترشی بود. حال اگر دوست دارید در عرض چند روز سیر ترشی ۷ ساله داشته باشید، این مطلب را در مجله دلتا بخوانید.

مواد لازم برای تهیه سیر ترشی :

  • سرکه بالزامیک: ۶ لیوان
  • سرکه خرما: ۳ لیوان
  • بوته سیر: ۴۰ عدد
  • شکر قهوه‌ای: ۵ قاشق غذاخوری
  • سس سویا: ۱۰ قاشق غذاخوری

سیر ترشی 7 ساله

طرز تهیه سیر ترشی :

یک ظرف مناسب شیشه‌ای یا پلاستیکی با در محکم انتخاب کنید.

بوته‌های سیر را خوب بشویید تا تمیز شوند.

سپس آن‌ها را با سرکه بالزامیک، سرکه خرما، شکر قهوه‌ای و سس سویا در قابلمه بریزید.

قابلمه را روی شعله ملایم گاز بگذارید تا مواد حدود ۱۵ دقیقه با هم بجوشند.

مراقب باشید این زمان بیشتر نشود، چون باعث له شدن سیرها می‌شود.

پس از گذشت این مدت، بوته‌های سیر را در ظرف مناسب گذاشته و مخلوط سرکه و شکر را که با سیر جوشیده بود، روی سیرها در ظرف بریزید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با طرز تهیه یک ترشی بی‌نظیر خانگی، مطلب ترشی بادمجان شکم پر، نمی توان از آن گذشت را مطالعه کنید.

سرکه را حتما امتحان کنید تا اگر شوری و شیرینی آن کم بود، اندازه کنید.

ترشی سیر

روی ظرف را با یک نایلون ببندید و بعد در آن را بگذارید و خوب محکم کنید.

بهتر است محل نگهداری سیر ترشی جای خنک و تاریکی مانند زیرزمین یا انباری باشد. حتی اگر امکان آن را دارید، ظرف ترشی را زیر خاک بگذارید.

پس از ۴۰ روز سیر ترشی خانگی هفت ساله شما به همین راحتی آماده است! آن را در کنار انواع غذا، به‌خصوص غذاهای شمالی میل کنید و لذت ببرید.

برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی مجله دلتا را بخوانید.

  • خورشت کدو سبز

    طرز تهیه خورشت کدو سبز

    خورش کدو سبز یکی از خورش‌های خوشمزه و مفید ایرانی است که طرفدران خاص خودش را دارد. کدو سبز…
  • طرز تهیه ته چین مرغ

    طرز تهیه ته‌چین مرغ زعفرانی

    ته چین یکی از خوشمزه‌ترین و در عین حال شیک‌ترین غذا‌های ایرانی است و جایگاه بسیار مهمی در …
  • طرز تهیه فلافل لبنانی

    طرز تهیه فلافل لبنانی

    فلافل از واژه Filfil با دو معنی «فلفل» و «پفکی» آمده است. ماده‌ اصلی این غذا نخود است و با…
بیشتر ببینید در آشپزی

۲ دیدگاه

  1. شمس

    ۲۵ دی، ۱۳۹۸ در ۳:۳۸ ب٫ظ

    جقدر عالی دیگر منتظر هفت سال نمی نشینیم

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۶ دی، ۱۳۹۸ در ۰:۳۳ ق٫ظ

      بله همینطوره

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین بخوانید

طرز تهیه خورشت کدو سبز

خورش کدو سبز یکی از خورش‌های خوشمزه و مفید ایرانی است که طرفدران خاص خودش را دارد. کدو سبز…