خانه آشپزی بفرمایید باقالی قاتوق با مرغانه

بفرمایید باقالی قاتوق با مرغانه

۹
2
باقالی قاتوق یکی از انواع خورشت های شمالی است.
باقالی قاتوق

باقالی قاتوق یکی از غذاهای محبوب شمالی است که با نوعی باقالی مخصوص به نام پاچه باقلا درست می‌شود. این غذا که نوعی خورشت به حساب می‌آید، هم با کته و هم با نان سرو می‌شود. برای آشنایی با اینکه باقالی قاتوق چگونه درست می‌شود ، با مجله دلتا همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه باقالی قاتوق :

  • پاچه باقلا: ۳۰۰ گرم
  • سیر: ۴ حبه
  • شوید: یک و نیم قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ: یک عدد
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • روغن یا کره : ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه باقالی قاتوق

طرز تهیه باقالی قاتوق :

پاچه باقلا را چند ساعت در آب خیس کرده و در طول این مدت آب آن را چند بار عوض کنید تا نفخ آن از بین برود.

سیر را خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید. این کار عطر خوبی به خورشت می‌دهد.

پاچه باقلا را پس از آبکش کردن، به سیر افزوده و در آن نمک، فلفل و زردچوبه بریزید. مواد را کمی تفت دهید تا به خورد هم بروند.

اگر از پاچه باقلای تازه استفاده می‌کنید، مدت زمان پخت خورشت را کمتر کنید. زیرا باقلای تازه زود پخته می‌شود و اگر این مورد رعایت نشود، باقلا در خورشت له می‌شود.

شوید را به مواد بیفزایید. مصرف شوید در این خورشت باید کاملا به اندازه باشد. چون علت تلخ شدن باقالی قاتق شوید زیاد است.

مواد را تفت دهید تا بوی شوید بلند شود؛ سپس چند لیوان آب جوش در قابلمه بریزید.

۲۰ دقیقه زمان بدهید تا باقلاها بپزند.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با یک دسر گیلانی خوشمزه، مطلب رشته خوشکار، شیرینی گیلانی را مطالعه کنید.

پس از گذشت این مدت، یک عدد تخم مرغ بشکنید و در قابلمه بریزید. اصلا خورشت را هم نزنید، چون تخم مرغ بریده بریده شده و شکل اصلی خود را از دست می‌دهد.

باقالی قاتق

این خورشت نباید آبدار باشد. وقتی آب آن جمع شد و به غلظت مناسب رسید، آماده است.

آن را با کته یا نان و انواع مخلفات شمالی سرو کنید.

برخی در کنار این خورشت ماهی شور یا ماهی دودی هم می‌گذارند.

برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی مجله دلتا را بخوانید.

  • نان زیتون و سبزیجات

    نان زیتون و سبزیجات

    نان زیتون و سبزیجات نان خوشمزه‌ای است که طعم و عطر آن تا مدت‌ها در ذهن‎ باقی می‌ماند. خورد…
  • بزقرمه

    بزقرمه، غذای سنتی کرمان

    بزقرمه از غذاهای سنتی استان کرمان است که به دلیل داشتن نخود و گوشت بسیار مفید است و طرز ته…
  • شربت سیب

    دو روش تهیه شربت سیب

    با داشتن هر نوع سیب درختی در منزل، کمی شکر، دارچین و هل می‌توانید یک شربت سیب خوشمزه تهیه …
بیشتر ببینید در آشپزی

۹ دیدگاه

  1. حیدری

    ۲۵ دی، ۱۳۹۸ در ۴:۵۲ ب٫ظ

    عالیه

    پاسخ

  2. بزرگی

    ۲۴ دی، ۱۳۹۸ در ۶:۳۶ ب٫ظ

    خوشمزه است

    پاسخ

  3. فتحی

    ۲۴ دی، ۱۳۹۸ در ۴:۰۷ ب٫ظ

    لذیذ و خوشمزه

    پاسخ

  4. آدینه

    ۲۴ دی، ۱۳۹۸ در ۱۱:۳۷ ق٫ظ

    عالیه

    پاسخ

  5. یوسفی

    ۲۴ دی، ۱۳۹۸ در ۹:۳۳ ق٫ظ

  6. سعدی

    ۲۳ دی، ۱۳۹۸ در ۱۱:۵۲ ب٫ظ

  7. نامجو

    ۲۳ دی، ۱۳۹۸ در ۶:۴۱ ب٫ظ

    بی نظیره

    پاسخ

  8. فرهاد کرمی

    ۲۳ دی، ۱۳۹۸ در ۶:۱۹ ب٫ظ

  9. شمس

    ۲۳ دی، ۱۳۹۸ در ۴:۴۲ ب٫ظ

    بسیار خورشت خوشمزه ای است درکنار ان ماهی شور هم خورده شود

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین بخوانید

نان زیتون و سبزیجات

نان زیتون و سبزیجات نان خوشمزه‌ای است که طعم و عطر آن تا مدت‌ها در ذهن‎ باقی می‌ماند. خورد…