کباب لبنانی، غذای خوش‌طعم مدیترانه‌ای

۲۸
1
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کباب لبنانی در کشورهای عربی بسیار محبوب است و با توجه به سازگاری با ذائقه ما ایرانی‌ها در ایران نیز پرطرفدار است.
کباب

کباب لبنانی یک نوع کباب بسیار خوشمزه و خوش‌طعم است که شباهت زیادی به کباب کوبیده خودمان دارد ولی با اندکی تفاوت که در تابه تهیه می‌شود. کباب لبنانی به قدری خوشمزه است که می‌توانید همراه با نان یا برنج میل کنید یا در کنار این غذای خوشمزه کمی سس تهیه کنید. شما می‌توانید برای تهیه کباب لبنانی از سیخ‌های چوبی یا فلزی کوچک استفاده کنید و داخل تابه گریل یا معمولی این کباب را تهیه کنید. امروز در مجله دلتا کباب لبنانی اصل خوشمزه با گوشت چرخ کرده را به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم برای تهیه کباب لبنانی

  • گوشت (ترکیب گوسفند و گوساله) ۳۰۰ گرم
  • پیاز ۳ عدد
  • نمک یک قاشق چای‌خوری
  • فلفل سیاه یک قاشق چای‌خوری
  • فلفل قرمز نصف قاشق چای‌خوری
  • تخم گشنیز یک قاشق چای‌خوری
  • پودر زیره یک قاشق چای‌خوری
  • جعفری ریز خردشده ۵ قاشق غذاخوری

کباب لبنانی تابه ای

طرز تهیه کباب لبنانی اصل با گوشت چرخ کرده

مرحله اول

ابتدا جعفری را پاک کنید و بشویید. سپس به کمک غذاساز یا چاقو ریز و ساطوری خرد کنید. پیازها را نیز پوست بگیرید و رنده ریز یا ساطوری کنید. سپس با جعفری مخلوط کنید و آب آن را کاملا بگیرید.

مرحله دوم

پیاز و جعفری را به همراه گوشت و تمام ادویه‌ها و نمک با هم داخل یک کاسه بریزید و هم بزنید. مواد را با دست شروع به ورز دادن کنید یا مواد را داخل کاسه بکوبید. سپس مواد را برای یک ساعت داخل یخچال در ظرف در بسته قرار دهید تا استراحت کند و گوشت منسجم‌تر شود. از مواد به اندازه یک نارنگی برداشته و در دست به شکل بیضی به آن شکل دهید یا به سیخ‌های چوبی یا فلزی بزنید.

انواع کباب

مرحله سوم

داخل تابه گریل را با کمی روغن چرب کنید. سپس کباب‌ها را داخل تابه بچینید و خوب پشت و رو کنید تا کباب‌ها سرخ شوند. می‌توانید کباب‌ها را داخل یک ظرف قرار دهید و در فر بگذارید یا روی زغال بپزید. سپس به همراه گوجه کبابی و برنج میل کنید.

به عنوان یک پیش‌غذا در کنار این کباب خوشمزه، دستور تهیه خوشمزه‌ترین سیب‌زمینی دنیا را بخوانید.

نکات کلیدی در تهیه کباب لبنانی

  • از رنده درشت برای رنده کردن پیازها استفاده کنید.
  • اگر از سیخ‌های چوبی استفاده می‌کنید ۱۰ دقیقه در آب سرد قرار دهید تا در هنگام سرخ کردن نسوزد.
  • حتما مواد کباب را استراحت دهید.
  • به دلخواه می‌توانید کمی سس گوجه‌فرنگی تهیه کنید و در انتها روی کباب بریزید.

کباب لبنانی با گوشت چرخ کرده

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب لازانیا با نان لواش؛ سریع، ارزان، باصرفه را مطالعه کنید.

۲۸ دیدگاه

  1. ناشناس

    ۲ تیر ۱۴۰۱ در ۱۰:۰۲ ب٫ظ

  2. ناشناس

    ۱۶ خرداد ۱۴۰۱ در ۲:۱۸ ق٫ظ

  3. ناشناس

    ۱۴ خرداد ۱۴۰۱ در ۱۱:۴۰ ق٫ظ

  4. ناشناس

    ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ در ۱۰:۰۴ ب٫ظ

  5. ناشناس

    ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ در ۱:۴۳ ب٫ظ

  6. Amir_ali

    ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ در ۱۲:۴۰ ب٫ظ

    عالی بود

    پاسخ

    • مونا اصفهانی

      ۱۶ خرداد ۱۴۰۱ در ۹:۰۶ ق٫ظ

      ممنون از همراهی شما دوست عزیز

      پاسخ

  7. ناشناس

    ۴ تیر ۱۴۰۰ در ۱۲:۲۷ ب٫ظ

  8. ناشناس

    ۱ تیر ۱۴۰۰ در ۸:۳۵ ب٫ظ

    به نظر خوشمزه میاد

    پاسخ

    • سارا امیرانی

      ۲ تیر ۱۴۰۰ در ۴:۲۵ ب٫ظ

      با سپاس از شما همراه گرامی.

      پاسخ

  9. ناشناس

    ۱ تیر ۱۴۰۰ در ۵:۴۰ ب٫ظ

  10. ناشناس

    ۳۱ خرداد ۱۴۰۰ در ۱۱:۳۹ ب٫ظ

  11. ناشناس

    ۳۱ خرداد ۱۴۰۰ در ۱۱:۳۹ ب٫ظ

  12. ناشناس

    ۳۱ خرداد ۱۴۰۰ در ۱۱:۳۹ ب٫ظ

  13. ناشناس

    ۳۱ خرداد ۱۴۰۰ در ۱۱:۳۹ ب٫ظ

  14. ناشناس

    ۳۱ خرداد ۱۴۰۰ در ۱۱:۳۹ ب٫ظ

  15. ناشناس

    ۳۱ خرداد ۱۴۰۰ در ۱۱:۳۹ ب٫ظ

  16. ناشناس

    ۳۱ خرداد ۱۴۰۰ در ۱۱:۳۹ ب٫ظ

  17. ناشناس

    ۳۱ خرداد ۱۴۰۰ در ۱۱:۳۹ ب٫ظ

  18. ناشناس

    ۳۱ خرداد ۱۴۰۰ در ۱۱:۳۹ ب٫ظ

  19. ناشناس

    ۳۱ خرداد ۱۴۰۰ در ۱۱:۳۹ ب٫ظ

  20. ناشناس

    ۳۱ خرداد ۱۴۰۰ در ۱۱:۳۹ ب٫ظ

  21. ناشناس

    ۳۱ خرداد ۱۴۰۰ در ۱۱:۳۹ ب٫ظ

  22. ناشناس

    ۲ دی ۱۳۹۸ در ۱۱:۳۴ ق٫ظ

  23. سعدی

    ۲ دی ۱۳۹۸ در ۴:۴۴ ق٫ظ

  24. آدینه

    ۱ دی ۱۳۹۸ در ۱۱:۲۹ ب٫ظ

    خوشمزه است

    پاسخ

  25. بزرگی

    ۱ دی ۱۳۹۸ در ۱:۲۳ ب٫ظ

    جالب بود

    پاسخ

  26. فتحی

    ۱ دی ۱۳۹۸ در ۸:۵۶ ق٫ظ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

طرز تهیه لیمو عمانی خانگی + ویدئو

درست کردن بعضی از چاشنی‌ها مانند رب گوجه فرنگی یا لیمو عمانی در خانه می‌تواند برای ما بسیا…