خانه آشپزی مربای انار ، مربای خوش رنگ پاییزی

مربای انار ، مربای خوش رنگ پاییزی

۵
1
مربای انار یکی از انواع مربا های پاییزی است.
مربای انار

مربای انار یکی از مربا های خوش رنگ و خوش طعم پاییزی است. طرز تهیه مربا های گوناگون تقریباً شبیه هم است و از این رو مربای انار را به راحتی می‌توانید درست کنید. این مربا به سبب ظاهر خوبی که دارد، برای سرو در مهمانی ها به عنوان دسر هم مناسب است.

مواد لازم تهیه مربای انار :

  • آب انار: سه و نیم پیمانه
  • دانه انار: یک پیمانه
  • شکر: ۳ پیمانه
  • آبلیمو به میزان لازم

طرز تهیه مربای انار

طرز تهیه مربای انار :

ابتدا برای تعیین غلظت نهایی مربا، یک بشقاب را در جای خنکی مثل یخچال بگذارید.

با تعدادی انار به اندازه سه و نیم پیمانه آب انار بگیرید. می‌توانید از آب انار آماده هم استفاده کنید، ولی بهتر است آب انار تازه باشد تا طعم مربا بهتر شود. برای تهیه این مربا به هیچ وجه از شربت انار به جای آب انار استفاده نکنید. چون طعم مربا را خراب می‌کند و باعث می‌شود رنگ مربا کدر شود.

انار را به اندازه یک پیمانه، دانه دانه کنید.

در قابلمه نسبتاً بزرگی، آب انار و شکر را با هم مخلوط کرده و نیم ساعت روی شعله متوسط بگذارید تا بجوشد. اگر انار ترش است، از مقدار شکر بیشتری استفاده کنید.

پس از گذشت این مدت، دانه‌ های انار و آبلیمو را در قابلمه بریزید و نیم ساعت دیگر زمان بدهید تا دانه‌های انار بپزند و مواد به خورد هم بروند.

برای اینکه غلظت مربا را بسنجید، با قاشق، یک قطره از مربای آماده شده را روی بشقاب سرد شده بچکانید و ظرف را سرازیر کنید. اگر مربا به سختی روان شد، یعنی آماده است.

اما اگر مربا به غلظت مناسب نرسیده بود، دوباره بگذارید بجوشد تا غلیظ شود.

پس از اینکه مربا آماده شد، آن را در ظرف ریخته و در یخچال نگهداری کنید. برای نگهداری مربا بهتر است از ظرف های شیشه ای استفاده کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی مجله دلتا را بخوانید.

  • طرز تهیه سمبوسه پیتزایی

    تهیه سمبوسه پیتزایی

    سمبوسه پیتزایی از پیش غذاهای مناسب برای مهمانی ها و مجالس است که به دلیل طعم خوب و ظاهری ش…
  • طرز تهیه خورشت دال عدس

    خورشت دال عدس با مرغ

    خورشت دال عدس از غذاهای اصیل جنوبی است که با عدس قرمزرنگ پخته می‌شود. انواع مختلفی از دستو…
  • بال و کتف سوخاری

    پخت بال و کتف سوخاری

    با بال و کتف مرغ می‌توان غذاهای متنوع و ایده‌آلی تهیه کرد که یکی از روش‌های مرسوم، پخت آن …
بیشتر ببینید در آشپزی

۵ دیدگاه

  1. شمس

    ۲۰ آذر، ۱۳۹۸ در ۱۲:۵۶ ب٫ظ

    با تشکر , تاحال درست نکردم این با میخواهم درست کنم فکر کنم خیلی جالب و خوشمزه بشه .

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۰ آذر، ۱۳۹۸ در ۳:۲۳ ب٫ظ

      حتما درست کنید و لذت ببرید

      پاسخ

  2. یوسفی

    ۱۹ آذر، ۱۳۹۸ در ۱۱:۲۳ ق٫ظ

    عالی

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۰ آذر، ۱۳۹۸ در ۸:۵۱ ق٫ظ

      ممنون از همراهی شما با مجله دلتا

      پاسخ

  3. سعدی

    ۱۸ آذر، ۱۳۹۸ در ۳:۰۶ ب٫ظ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین بخوانید

تهیه سمبوسه پیتزایی

سمبوسه پیتزایی از پیش غذاهای مناسب برای مهمانی ها و مجالس است که به دلیل طعم خوب و ظاهری ش…