خانه آشپزی کاپ کیک انار یلدایی

کاپ کیک انار یلدایی

۴
2
برای آشنایی با طرز تهیه کاپ کیک انار با مجله دلتا همراه باشید.
طرز تهیه کاپ کیک

کاپ کیک یا کیک فنجانی انواع مختلفی دارد و با میوه های گوناگونی می‌توان آن را درست کرد. کاپ کیک انار نوعی از این کیک است که مناسب یلدا است و می‌توانید آن را در شب یلدا آماده کنید و از آن لذت ببرید. طرز تهیه کاپ کیک انار آسان است و زمان زیادی نمی‌خواهد.

مواد لازم تهیه کاپ کیک انار :

  • آرد: یک لیوان
  • شکر: یک لیوان
  • پودر کاکائو: یک سوم لیوان
  • تخم مرغ: ۳ عدد
  • بیکینگ پودر: ۲ قاشق چای خوری
  • کره: ۱۰۰ گرم
  • آب انار: سه چهارم لیوان
  • وانیل: یک سوم قاشق چای خوری
  • نمک: نوک قاشق چای خوری
  • شکلات چیپسی: یک سوم لیوان
  • دانه انار: نصف لیوان

کاپ کیک انار

طرز تهیه کاپ کیک انار :

فر را از قبل روشن کنید تا گرم شود. قالب های مافین را هم آماده کنید.

آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و ۳ بار الک کنید. این کار به خوب پف کردن کیک کمک می‌کند.

پس از الک کردن، آرد، شکر، کاکائو، بیکینگ پودر و نمک را در ظرفی با هم مخلوط کنید.

زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کرده و کنار بگذارید.

سفیده را با همزن خوب بزنید تا کاملاً پف کند و سفت شود.

زرده را با کره، وانیل و آب انار مخلوط کنید. مخلوط آرد و مواد خشک را به آن بیفزایید. سپس سفیده را به مواد افزوده و آرام آرام هم بزنید.

در آخردانه هاى انار و شکلات چیپسى را اضافه کنید.

کاپ کیک

مواد را در قالب ها بریزید و ٢٠ دقیقه در طبقه وسط فر بگذارید. برای اینکه مطمئن شوید کاپ کیک ها آماده است، یک خلال دندان در آن فرو کنید. اگر  مواد کیک به آن نچسبید، یعنی آماده است.

اگر به فر دسترسی ندارید، می‌توانید مواد را داخل فنجان های کوچک بریزید. سپس آن ها را در قابلمه بگذارید و تا وسط فنجان ها آب بریزید. قابلمه را روی شعله ملایم بگذارید. پس از یک ساعت کاپ کیک آماده است.

می‌توانید روی کاپ کیک را با دانه های انار تزیین کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی مجله دلتا را بخوانید.

  • طرز تهیه سمبوسه پیتزایی

    تهیه سمبوسه پیتزایی

    سمبوسه پیتزایی از پیش غذاهای مناسب برای مهمانی ها و مجالس است که به دلیل طعم خوب و ظاهری ش…
  • طرز تهیه خورشت دال عدس

    خورشت دال عدس با مرغ

    خورشت دال عدس از غذاهای اصیل جنوبی است که با عدس قرمزرنگ پخته می‌شود. انواع مختلفی از دستو…
  • بال و کتف سوخاری

    پخت بال و کتف سوخاری

    با بال و کتف مرغ می‌توان غذاهای متنوع و ایده‌آلی تهیه کرد که یکی از روش‌های مرسوم، پخت آن …
بیشتر ببینید در آشپزی

۴ دیدگاه

  1. آدینه

    ۱۶ آذر، ۱۳۹۸ در ۳:۰۸ ب٫ظ

    جالب بود

    پاسخ

  2. سعدی

    ۱۵ آذر، ۱۳۹۸ در ۷:۳۳ ق٫ظ

  3. مهدی فراهانی

    ۱۴ آذر، ۱۳۹۸ در ۴:۴۶ ب٫ظ

    عالی بود

    پاسخ

  4. فتحی

    ۱۴ آذر، ۱۳۹۸ در ۱۲:۱۸ ب٫ظ

    لذیذ و خوشمزه

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین بخوانید

تهیه سمبوسه پیتزایی

سمبوسه پیتزایی از پیش غذاهای مناسب برای مهمانی ها و مجالس است که به دلیل طعم خوب و ظاهری ش…