خانه آشپزی اردور مرغ و قارچ ، پیش غذای مدرن

اردور مرغ و قارچ ، پیش غذای مدرن

۷
1
اگر می‌خواهید یک غذای خوشمزه با مرغ درست کنید، اردور مرغ و قارچ پیشنهاد خوبی است.
اردور

اردور مرغ و قارچ یکی از انواع غذا با مرغ است که به عنوان پیش غذا در مهمانی ها سرو می‌شود. اردور پیش غذایی است که با وعده اصلی همخوانی دارد و معمولاً برای جشن ها و تولد تهیه می‌شود. این غذای ساده با مرغ به راحتی آماده می‌شود و می‌توان آن را به عنوان یک میان وعده کامل هم مصرف کرد.

مواد لازم تهیه اردور مرغ و قارچ :

  • سینه مرغ: یک عدد
  • قارچ: ۱۰ عدد
  • فلفل دلمه ای: یک عدد
  • پیازچه: یک عدد
  • سس مایونز: ۴ قاشق غذاخوری
  • خیارشور: ۱۰ عدد
  • جعفری ساطوری: ۲ قاشق غذاخوری
  • ذرت: نصف لیوان
  • برگ بو: ۳ عدد
  • پیاز: یک عدد
  • سیر: ۲ حبه
  • کره به میزان لازم
  • آبلیمو به میزان لازم
  • نان تست به میزان لازم
  • نمک و فلفل به میزان لازم

اردور مرغ و قارچ

طرز تهیه اردور مرغ و قارچ :

سینه مرغ را با کره تفت دهید و با پیاز، سیر، برگ بو و کمی نمک و فلفل خوب بپزید. پس از پخت آن را ریش ریش کنید.

یک عدد فلفل دلمه ای کوچک را نگینی خرد کنید. در تابه ای مقداری کره یا روغن بریزید و فلفل دلمه ای را در آن تفت دهید.

قارچ را ریز خرد کرده و با فلفل دلمه ای تفت دهید. مقداری آبلیمو به آن بزنید تا قارچ سیاه نشود. مراقب باشید قارچ زیاد آب نیندازد.

روغن و آب اضافه مخلوط قارچ و فلفل دلمه ای را بگیرید و سپس با بقیه مواد مخلوط کنید.

کناره های تیره رنگ نان تست را با چاقو جدا کنید. روی هر تکه نان مقداری کره آب شده بریزید و مایه اردور را روی آن بگذارید. سپس نان بعدی را روی مواد گذاشته و به همین صورت نان ها را آماده کنید. روی نان ها را با نایلون بپوشانید و یک ساعت در یخچال بگذارید تا سرد شود. سپس آن ها را از یخچال بیرون بیاورید و به شکل مثلث برش بزنید.

در صورت تمایل می‌توانید از مقداری پنیر خامه ای به جای سس مایونز استفاده کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی مجله دلتا را بخوانید.

  • طرز تهیه گراتن مرغ

    گراتن مرغ؛ طعمی متفاوت

    گراتن یک نوع تکنیک تهیه غذا است که رویه غذا با پودرسوخاری و پنیر رنده شده طلایی و برشته و …
  • سوپ ذرت و سیب‌زمینی

    سوپ ذرت و سیب‌زمینی خامه‌ای

    سوپ همواره جزو مورد توجه‌ترین پیش غذا‌ها است. در این میان طبخ سوپ‌هایی مثل سوپ ذرت با محتو…
  • طرز تهیه خورشت غوره

    خورشت غوره مسمّا؛ خوشمزه و ملس

    خورش غوره یکی از غذاهای محلی استان همدان است و به دلیل رسیدن تازه غوره‌ها در تابستان این غ…
بیشتر ببینید در آشپزی

۷ دیدگاه

  1. مسعود

    ۳ دی، ۱۳۹۸ در ۹:۵۵ ب٫ظ

    عالی

    پاسخ

  2. عبداللهی

    ۳ دی، ۱۳۹۸ در ۳:۰۶ ب٫ظ

    عالی بود مرسی

    پاسخ

  3. سعدی

    ۱۹ آذر، ۱۳۹۸ در ۱:۰۸ ب٫ظ

  4. شمس

    ۱۶ آذر، ۱۳۹۸ در ۳:۲۴ ب٫ظ

    خیلی خوشمزه میشود ممنون ازشما

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۱۸ آذر، ۱۳۹۸ در ۸:۵۲ ق٫ظ

      ممنون از همراهی شما با مجله دلتا

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین بخوانید

گراتن مرغ؛ طعمی متفاوت

گراتن یک نوع تکنیک تهیه غذا است که رویه غذا با پودرسوخاری و پنیر رنده شده طلایی و برشته و …