خانه آشپزی شنیسل ماهی ، غذای خوش طعم دریایی

شنیسل ماهی ، غذای خوش طعم دریایی

۶
1
طرز تهیه ماهی به صورت شنیسل را در مجله دلتا بخوانید.
شنیسل

شنیسل ماهی نوعی غذای دریایی بسیار خوش طعم است که با فیله ماهی درست می‌شود. پخت ماهی انواع گوناگونی دارد که شنیسل کردن آن یکی از این شیوه ها است. بهتر است این غذا را با فیله قزل آلا درست کنید، ولی در صورت تمایل می‌توانید از ماهی های دیگر هم استفاده کنید.

مواد لازم تهیه شنیسل ماهی :

  • ماهی قزل آلا: ۲ عدد
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • آرد سفید به میزان لازم
  • پودر سوخاری به میزان لازم
  • ورقه بادام: ۱۰۰ گرم
  • زعفران دم کرده: یک قاشق چای خوری
  • پودر سیر: یک قاشق مربا خوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • روغن سرخ کردنی به میزان لازم

شنیسل ماهی

طرز تهیه شنیسل ماهی :

آبشش های ماهی قزل آلا را بیرون آورده و شکم آن را برش دهید. سپس آن را تمیز کرده و خوب بشویید. پس از شستن در آبکش بگذارید تا آب آن خارج و خشک شود. پس از خشک شدن، تیغ آن را یک تکه خارج کنید.

زعفران دم کرده، پودر سیر و کمی نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده، با یک قلم مو به تمامی قسمت های ماهی بمالید.

تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و با چنگال خوب هم بزنید تا یکدست شود.

آرد سفید و پودر سوخاری را در ظرف های جداگانه بریزید. فیله های ماهی را ابتدا در آرد سفید و سپس در تخم مرغ و پودر سوخاری بغلطانید.

مقداری روغن سرخ کردنی در تابه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید. وقتی روغن داغ شد، ماهی ها را در آن سرخ کنید. وقتی یک طرف ماهی سرخ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر سرخ شود. در این مرحله ورقه‌های بادام را اضافه کنید تا ماهی طلایی شود.

شنیسل ماهی آماده است. می‌توانید آن را با سیب زمینی سرخ کرده یا پوره سیب زمینی و انواع سبزیجات سرو کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی مجله دلتا را بخوانید.

  • طرز تهیه سمبوسه پیتزایی

    تهیه سمبوسه پیتزایی

    سمبوسه پیتزایی از پیش غذاهای مناسب برای مهمانی ها و مجالس است که به دلیل طعم خوب و ظاهری ش…
  • طرز تهیه خورشت دال عدس

    خورشت دال عدس با مرغ

    خورشت دال عدس از غذاهای اصیل جنوبی است که با عدس قرمزرنگ پخته می‌شود. انواع مختلفی از دستو…
  • بال و کتف سوخاری

    پخت بال و کتف سوخاری

    با بال و کتف مرغ می‌توان غذاهای متنوع و ایده‌آلی تهیه کرد که یکی از روش‌های مرسوم، پخت آن …
بیشتر ببینید در آشپزی

۶ دیدگاه

  1. مسعود

    ۳ دی، ۱۳۹۸ در ۹:۵۹ ب٫ظ

    بسیار خوشمزه و لذیذه

    پاسخ

  2. مسعود

    ۳ دی، ۱۳۹۸ در ۹:۵۸ ب٫ظ

    بسیار خوشمزه و دلپذیره

    پاسخ

  3. ملکی

    ۱۸ آذر، ۱۳۹۸ در ۷:۰۵ ب٫ظ

    بی نظیر است

    پاسخ

  4. سعدی

    ۱۸ آذر، ۱۳۹۸ در ۳:۱۲ ب٫ظ

  5. حیدری

    ۱۸ آذر، ۱۳۹۸ در ۱۲:۴۰ ب٫ظ

    خوشمزه است

    پاسخ

  6. سعدی

    ۱۸ آذر، ۱۳۹۸ در ۱۰:۴۶ ق٫ظ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین بخوانید

تهیه سمبوسه پیتزایی

سمبوسه پیتزایی از پیش غذاهای مناسب برای مهمانی ها و مجالس است که به دلیل طعم خوب و ظاهری ش…