خانه آشپزی شیرینی لطیفه ، لطیف ترین شیرینی ایرانی

شیرینی لطیفه ، لطیف ترین شیرینی ایرانی

۲
1
برای آشنایی با طرز تهیه شیرینی لطیفه، یکی از اصیل ترین انواع شیرینی ایرانی با مجله دلتا همراه باشید.
شیرینی لطیفه

شیرینی لطیفه یکی از اصیل ترین شیرینی های ایرانی و متعلق به شهر تبریز است. این شیرینی خوشمزه بافتی نرم دارد و بسیار ترد است. طرز تهیه این شیرینی در منزل خیلی آسان نیست، ولی به امتحان کردنش می‌ارزد.

مواد لازم تهیه شیرینی لطیفه :

  • آرد: یک لیوان
  • تخم مرغ: ۴ عدد
  • شکر: یک لیوان
  • وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری
  • بیکینگ پودر: نصف قاشق چای خوری
  • پودر قند و خامه برای تزیین

طرز تهیه شیرینی لطیفه

طرز تهیه شیرینی لطیفه :

زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا و دقت کنید کوچکترین اثری از زرده در سفیده ها نباشد. سفیده ها را چند دقیقه با همزن برقی بزنید تا سفت شود و وقتی ظرف را بر می‌گردانید، نریزد.

نصف شکر را به سفیده های زده شده بیفزایید. شکر را باید آرام آرام اضافه کنید تا سفیده آب نیندازد.

زرده ها را با بقیه شکر و وانیل در کاسه ای ریخته و چند دقیقه با همزن بزنید تا رنگ آن کرم شود. سپس آن را با سفیده های زده شده مخلوط کنید. دقت شود که هم زدن بسیار آرام و در یک جهت باشد.

آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و ۳ بار الک کنید. سپس آن ها را به آرامی به مخلوط زرده ها و سفیده ها افزوده و در همان جهتی که سفیده ها را مخلوط کردید، شروع به هم زدن کنید تا مواد یکدست شوند.

در سینی فر کاغذ روغنی بیندازید. مایه شیرینی لطیفه را در قیف بریزید و با فاصله مناسب روی کاغذ دایره بزنید. روی شیرینی ها کمی پودر قند بپاشید. سینی را در طبقه وسط فر بگذارید تا شیرینی ها بپزند. در زمان پخت شیرینی در فر را باز و بسته نکنید.

پس از گذشت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه، سینی را از فر بیرون بیاورید تا شیرینی ها خنک شوند. سپس آن ها را از کاغذ روغنی جدا کرده، میان دو شیرینی کمی خامه بریزید و روی آن ها پودر پسته بپاشید.

برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی مجله دلتا را بخوانید.

  • طرز تهیه گراتن مرغ

    گراتن مرغ؛ طعمی متفاوت

    گراتن یک نوع تکنیک تهیه غذا است که رویه غذا با پودرسوخاری و پنیر رنده شده طلایی و برشته و …
  • سوپ ذرت و سیب‌زمینی

    سوپ ذرت و سیب‌زمینی خامه‌ای

    سوپ همواره جزو مورد توجه‌ترین پیش غذا‌ها است. در این میان طبخ سوپ‌هایی مثل سوپ ذرت با محتو…
  • طرز تهیه خورشت غوره

    خورشت غوره مسمّا؛ خوشمزه و ملس

    خورش غوره یکی از غذاهای محلی استان همدان است و به دلیل رسیدن تازه غوره‌ها در تابستان این غ…
بیشتر ببینید در آشپزی

۲ دیدگاه

  1. سعدی شیخ الاسلامی

    ۱۵ آذر، ۱۳۹۸ در ۷:۲۷ ق٫ظ

  2. فتحی

    ۱۳ آذر، ۱۳۹۸ در ۱۱:۴۹ ق٫ظ

    لذیذ و خوشمزه

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین بخوانید

گراتن مرغ؛ طعمی متفاوت

گراتن یک نوع تکنیک تهیه غذا است که رویه غذا با پودرسوخاری و پنیر رنده شده طلایی و برشته و …