دانلود اپلیکیشن مجله دلتا ثبت و جستجوی ملک
خانه آشپزی (صفحه 3)

آشپزی

تارت میوه و ژله ، دسر شیرین دوست داشتنی

تارت میوه

تارت میوه و ژله یکی از دسر ها و شیرینی های خوشمزه است که ظاهر خوبی دارد و برای سرو در مهمانی ها و مجالس مناسب است. این دسر بی نظیر را می‌توان با انواع میوه و به شکل های مختلف درست کرد.

طرز تهیه سالاد لوبیا چیتی

سالاد لوبیا چیتی

سالاد لوبیا چیتی یکی از انواع سالاد است که در مهمانی ها به عنوان پیش غذا سرو می‎شود. این سالاد به دلیل مواد مغذی که دارد، گزینه خوبی برای یک شام سبک هم هست. طرز تهیه سالاد لوبیا چیتی بسیار ساده است. حتماً این سالاد را درست کرده و از آن لذت ببرید.

ته چین بوقلمون ؛ باب دل مشکل پسندان

بوقلمون

ته چین بوقلمون یکی از انواع ته چین است که از نظر ظاهری شبیه دیگر ته چین ها است، ولی طعم و مزه خاص و منحصر بفردی دارد. در ته چین بوقلمون، همانطور که از نامش پیدا است، از گوشت بوقلمون استفاده شده که پر خاصیت است و چربی و کلسترول ندارد. 

مربای زرشک ؛ مربای ملس پاییزی

مربای زرشک

مربای زرشک یکی از انواع مربا است که با زرشک تازه درست می‌شود. زرشک تازه معمولاً از اواسط پاییز موجود است و از این رو مربای زرشک یک مربای پاییزی است. اگر طرفدار طعم ترش هستید، می‌توانید در این مربا کمتر شکر بریزید تا طعم ملس داشته باشد.

قورمه سبزی ؛ بهترین خورشت ایرانی

قرمه سبزی

قورمه سبزی شاید بهترین خورشت ایرانی است و کمتر کسی پیدا می‌شود که این غذای خوشمزه را دوست نداشته باشد. عطر قورمه سبزی بسیار خوب است و وقتی پخته می‌شود، بوی آن فضای خانه را پر می‌کند.

سالاد مرغ ، پیش غذای مجلسی

طرز تهیه سالاد مرغ

سالاد مرغ یک فینگر فود خوشمزه است که به شکل های گوناگون می‌توان آن را تزیین کرد. این سالاد خوشمزه و خوش عطر مناسب سرو در مهمانی ها و جشن های تولد است. همچنین به خاطر طعم و ظاهر خوبی که دارد، مورد توجه کودکان و نوجوانان است. برای آشنایی با طرز تهیه سالاد مرغ با مجله دلتا همراه باشید.

قارچ استروگانف ؛ غذا یا سس؟

قارچ

قارچ استروگانف به تنهایی غذا نیست. بلکه یک سس گیاهی و رژیمی برای ماکارونی است که بسیار خوشمزه و خوش طعم است. قارچ استروگانف با ماکارونی یک غذای گیاهی است و پیشنهاد می‌شود حتماً آن را امتحان کرده و لذت ببرید.

ذرت سوخاری ؛ جدید و خوشمزه

ذرت سوخاری

ذرت خواص زیادی دارد و ماده غذایی مفیدی است. ذرت سوخاری یک پیش غذای مدرن است که ظاهر خوبی دارد و آن را می‌توانید به عنوان یک فینگر فود خوشمزه در مهمانی ها سرو کنید.

شامی ؛ به سبک بابلی

شامی از پر طرفدارترین غذاهای ایرانی است که انواع گوناگونی دارد. شامی بابلی یکی از انواع شامی است که بسیار لذیذ است و به دلیل استفاده از سبزیجات مختلف در آن، عطر خوبی دارد.

طرز تهیه کیک بدون بیکینگ پودر

کیک

کیک را به شیوه ها و روش های گوناگونی تهیه می‌کنند. یکی از این روش ها، طرز تهیه کیک بدون بیکینگ پودر است. این ماده نوعی افزودنی است و برخی افراد به دلیل رژیم های خاصی که دارند، بهتر است از مواد افزودنی استفاده نکنند. بنابراین کیک بدون بیکینگ پودر و جوش شیرین پیشنهاد خوبی برای این افراد است.

آش آلو ، آش ترش ایرانی

آش

آش آلو یکی از آش های خوش طعم و مناسب افرادی است که غذا های ترش دوست دارند. آش آلو که بیشتر در ماه های سرد سال پخته می‌شود، می‌توان به عنوان پیش غذا یا میان وعده هم مصرف کرد.

هات چاکلت ؛ نوشیدنی گرم ایتالیایی

نوشیدنی گرم

هات چاکلت نوعی نوشیدنی ایتالیایی است که تقریباً در همه کافه ها و کافی شاپ ها سرو می‌شود و طرفداران زیادی دارد. این نوشیدنی گرم و سرشار از انرژی است و از این رو مناسب روزهای پاییز و زمستان است. هات چاکلت را به شیوه کافی شاپ ها در منزل درست کنید و از آن لذت ببرید. 

خوراک مرغ و قارچ ؛ سبک و ساده

خوراک مرغ

خوراک مرغ و قارچ غذایی ساده است که به راحتی تهیه می‌شود و گزینه مناسبی برای یک شام سبک و خوشمزه است. این خوراک را می‌توان به شیوه های گوناگون و با سس های مختلفی طبخ کرد. پیشنهاد می‌شود این غذای لذیذ را حتماً درست کنید و در برنامه غذایی خود بگنجانید.

ماهی سوخاری ؛ این بار با پنیر پارمزان

طرز تهیه ماهی

ماهی سوخاری بسیار لذیذ و یکی از بهترین شیوه های پخت ماهی است. حال اگر برای سوخاری کردن از پنیر پارمزان استفاده کنید، طعم ماهی بی نظیر  و عالی می‌شود. ماهی سوخاری با پنیر پارمزان بسیار سریع و آسان آماده می‌شود و به روغن نیازی ندارد، از این رو غذایی سالم و رژیمی است.

تهیه املت لقمه ای به همین راحتی

املت

املت لقمه ای یکی از انواع املت است که با نان پیتا درست می‌شود و نوعی فینگر فود به حساب می‌آید. طرز تهیه املت لقمه ای آسان است و به راحتی می‌توانید یک صبحانه خوشمزه و دلچسب آماده کنید.

کادایف ؛ دسر محبوب ترکی

شیرینی

کادایف شیرینی و دسری خوشمزه، متعلق به کشور ترکیه است. کادایف در ترکیه بسیار رایج است و در بیشتر کافه ها و رستوران های این کشور سرو می‌شود. همچنین تهیه این شیرینی در منزل بین مردم این کشور متداول است. این دسر با رشته هایی به نام کادایف تهیه می‌شود که می‌توانید آن را از فروشگاه ها و لوازم قنادی تهیه کنید.

ترفند های پخت باقالی پلوی حرفه ای

باقالی پلو

باقالی پلو یکی از پر طرفدار ترین غذاهای اصیل ایرانی و بهترین گزینه برای سرو در مجالس است. طرز تهیه باقالی پلو دشوار نیست، اما برای تهیه و پخت آن باید نکته‌ هایی را رعایت کرد تا خوشمزه‌ تر و لذیرتر شود.

مربای به ؛ بهترین مربا

طرز تهیه مربای به

مربای به یک مربای اصیل ایرانی خوش طعم و رنگ است که به آسانی تهیه می‌شود. میوه به خواص زیادی دارد و از این رو مربای به، پرخاصیت و مغذی است. مصرف این مربا با نان و کره، یک صبحانه دلچسب و خوشمزه است. برای آشنایی با طرز تهیه مربای به با مجله دلتا همراه باشید.

شیرینی زبان ؛ نوستالژی خوشمزه

شیرینی

شیرینی زبان یکی از شیرینی های خوشمزه ای است که در تمام قنادی ها موجود و از قدیم در همه شهرهای ایران رایج بوده است. اگر دوست دارید شیرینی زبان خانگی درست کنید، باید بدانید راز داشتن یک شیرینی زبان ترد این است که خمیر هزارلای خوبی تهیه کنید.

1۲۳۴...۲۱صفحه ۳ از ۲۱

جدیدترین مطالب

وبگردی

اپلیکیشن مجله دلتااملاک فروشی خارج از ایرانپرسش و پاسخ حقوقی ملکیساخت در و پنجره UPVCشرکت طراحی داخلی آرل
فروش ویلا مدرن در کردانوب سایت دلتا؛ ثبت و جستجوی هر نوع ملک