ثبت و جستجوی ملک
دانلود اپلیکیشن مجله دلتا ثبت و جستجوی ملک
خانه آشپزی

آشپزی

ماکارونی آشیانه ای ؛ غذایی جدید با طعمی خاطره انگیز

ماکارونی آشیانه ای

ماکارونی آشیانه ای یکی از انواع ماکارونی است که ظاهری خاص و اشتها برانگیز دارد. این ماکارونی خوشمزه به سبب ظاهر خوبی که دارد، مناسب سرو در مهمانی ها و جشن های تولد، به عنوان پیش غذا است. 

کاچی بهتر از هیچی

کاچی

کاچی یکی از انواع دسر و بسیار پر انرژی و مناسب روز های سرد سال است. طرز تهیه کاچی ساده است، ولی کمی حوصله و دقت می‌خواهد. برای اینکه این دسر ایرانی و سنتی را خوب درست کنید، حتماً مقدار مناسب مواد را رعایت کنید. 

کوبیده مرغ ؛کباب خوشمزه و دلچسب

کوبیده مرغ

کباب کوبیده حتماً نباید با گوشت قرمز درست شود. گاهی با گوشت مرغ هم می‌توان کباب کوبیده خوشمزه ای آماده کرد. حتی می‌توان آن را به سیخ نکشید و به صورت تابه ای تهیه کرد. پیشنهاد می‌شود این نوع کوبیده مرغ را امتحان کنید، احتمالاً عاشقش می‌شوید.

اسموتی موز و بادام ؛ صبحانه کامل و مغذی

طرز تهیه اسموتی

اسموتی موز و بادام یک نوشیدنی بسیار مقوی و مغذی است که می‌تواند صبحانه ای کامل باشد. این اسموتی به دلیل دارا بودن موز و بادام، ویتامین های زیادی دارد و از این رو برای کودکان و نوجوانان بسیار مناسب است. طرز تهیه اسموتی موز و بادام بسیار ساده است و به راحتی می‌توانید یک نوشیدنی مفید در منزل آماده کنید.

دسر زعفرانی ؛ دسر ساده پذیرایی

دسر زعفرانی

دسر زعفرانی یکی از انواع دسر ایرانی است که طعم خوبی دارد. مواد این دسر ساده همیشه در دسترس است و به راحتی می‌توان آن را آماده کرد. دسر زعفرانی گزینه مناسبی برای سرو در مهمانی ها و دورهمی های دوستانه است. همچنین می‌توان این دسر را به عنوان یک میان وعده مفید هم مصرف کرد.

پلو سه رنگ ؛ غذای محلی بمبئی

پلو

پلو سه رنگ یکی از غذا های هندی و متعلق به شهر بمبئی است. این غذای هندی ظاهر خوب و خوش رنگی دارد و میز غذا را زیبا می‌کند. به همین سبب مناسب سرو در مهمانی ها و مجالس است. طرز تهیه پلو سه رنگ آسان است و به راحتی می‌توانید غذایی خوشمزه و شیک آماده کنید.

میگو دو پیازه ، پخت میگو به شیوه جنوبی

طرز تهیه میگو

میگو دو پیازه طرز پخت میگو به شیوه جنوبی ها است که بسیار خوشمزه است و حتی به کسانی هم که میگو دوست ندارند، پیشنهاد می‌شود این خوراک خوش طعم را حتماً امتحان کنند. میگو دو پیازه را می‌توان هم به صورت خوراک و هم به صورت خورشت سرو کرد.

کیک کدو حلوایی ؛ شیرینی دلچسب پاییزی

کیک کدو حلوایی

کیک کدو حلوایی یک کیک فوق العاده خوشمزه است که اصلاً مزه کدو حلوایی را در آن حس نمیکنید. کدو حلوایی خواص زیادی دارد و به همین دلیل این کیک مقوی و پر انرژی است. طرز تهیه این کیک کار سختی نیست. آن را درست کنید و در این روز های پاییزی در کنار یک فنجان قهوه از آن لذت ببرید.

باقالی پلو با ماهیچه

باقالی پلو با ماهیچه

باقالی پلو با ماهیچه را هیچ گونه نمی‌توان توصیف کرد. نام این غذا گویای همه چیز است؛ لذیذ و بی نظیر! باقالی پلو با ماهیچه غذای اصیل و شیک ایرانی است که در بیشتر مجالس و مهمانی های رسمی سرو می‌شود. برای آشنایی با طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه برای مجالس و مهمانی ها با مجله دلتا همراه باشید.

گراتن مخلوط ، روایتی جدید از گراتن

گراتن مخلوط

گراتن غذایی خوشمزه با ظاهری خوب است که انواع گوناگونی دارد. گراتن مخلوط یک غذای جدید است که از ترکیب مواد خوش طعم و عطر درست می‌شود و طرز تهیه آسانی دارد. در تهیه گراتن مخلوط مانند دیگر گراتن ها، از پنیر پیتزا و سس بشامل هم استفاده می‌شود.

نان پنیر چدار ؛ صبحانه ای با طعم متفاوت

پنیر چدار

نان پنیر چدار یکی از انواع نان فانتزی است. این نان با طعم خوبی که دارد، مناسب یک صبحانه عالی برای شروع روزی پر نشاط است. در تهیه این نان به جای پنیر چدار، از هر پنیر دیگری می‌توانید استفاده کنید. فقط توجه کنید پنیری انتخاب کنید که تند و تیز باشد تا طعم آن در میان نان احساس شود.

کوکو سبزی فینگر فودی

طرز تهیه کوکو سبزی

کوکو سبزی یکی از قدیمی ترین انواع غذاهای ایرانی است. این کوکو را می‌توان به شکل های مختلف سرو کرد. به عنوان مثال نوعی از طرز تهیه کوکو سبزی به صورت فینگر فود، کاناپه نام دارد. کاناپه کوکوسبزی ظاهر خوبی دارد و برای سرو به عنوان پیش غذا در مهمانی ها مناسب است.

تارت میوه و ژله ، دسر شیرین دوست داشتنی

تارت میوه

تارت میوه و ژله یکی از دسر ها و شیرینی های خوشمزه است که ظاهر خوبی دارد و برای سرو در مهمانی ها و مجالس مناسب است. این دسر بی نظیر را می‌توان با انواع میوه و به شکل های مختلف درست کرد.

طرز تهیه سالاد لوبیا چیتی

سالاد لوبیا چیتی

سالاد لوبیا چیتی یکی از انواع سالاد است که در مهمانی ها به عنوان پیش غذا سرو می‎شود. این سالاد به دلیل مواد مغذی که دارد، گزینه خوبی برای یک شام سبک هم هست. طرز تهیه سالاد لوبیا چیتی بسیار ساده است. حتماً این سالاد را درست کرده و از آن لذت ببرید.

ته چین بوقلمون ؛ باب دل مشکل پسندان

بوقلمون

ته چین بوقلمون یکی از انواع ته چین است که از نظر ظاهری شبیه دیگر ته چین ها است، ولی طعم و مزه خاص و منحصر بفردی دارد. در ته چین بوقلمون، همانطور که از نامش پیدا است، از گوشت بوقلمون استفاده شده که پر خاصیت است و چربی و کلسترول ندارد. 

مربای زرشک ؛ مربای ملس پاییزی

مربای زرشک

مربای زرشک یکی از انواع مربا است که با زرشک تازه درست می‌شود. زرشک تازه معمولاً از اواسط پاییز موجود است و از این رو مربای زرشک یک مربای پاییزی است. اگر طرفدار طعم ترش هستید، می‌توانید در این مربا کمتر شکر بریزید تا طعم ملس داشته باشد.

قورمه سبزی ؛ بهترین خورشت ایرانی

قرمه سبزی

قورمه سبزی شاید بهترین خورشت ایرانی است و کمتر کسی پیدا می‌شود که این غذای خوشمزه را دوست نداشته باشد. عطر قورمه سبزی بسیار خوب است و وقتی پخته می‌شود، بوی آن فضای خانه را پر می‌کند.

سالاد مرغ ، پیش غذای مجلسی

طرز تهیه سالاد مرغ

سالاد مرغ یک فینگر فود خوشمزه است که به شکل های گوناگون می‌توان آن را تزیین کرد. این سالاد خوشمزه و خوش عطر مناسب سرو در مهمانی ها و جشن های تولد است. همچنین به خاطر طعم و ظاهر خوبی که دارد، مورد توجه کودکان و نوجوانان است. برای آشنایی با طرز تهیه سالاد مرغ با مجله دلتا همراه باشید.

قارچ استروگانف ؛ غذا یا سس؟

قارچ

قارچ استروگانف به تنهایی غذا نیست. بلکه یک سس گیاهی و رژیمی برای ماکارونی است که بسیار خوشمزه و خوش طعم است. قارچ استروگانف با ماکارونی یک غذای گیاهی است و پیشنهاد می‌شود حتماً آن را امتحان کرده و لذت ببرید.

۱۲۳...۲۰صفحه ۱ از ۲۰

جدیدترین مطالب

وبگردی

اجاره واحد تجاری در شهر پردیسساخت در و پنجره UPVCپرسش و پاسخ حقوقی ملکیشهرک ویلاهای چوبی آمیتیسشرکت طراحی داخلی آرلاملاک فروشی خارج از ایراناپلیکیشن مجله دلتا
فروش مجتمع تجاری در قموب سایت دلتا؛ ثبت و جستجوی هر نوع ملکفروش ویلا مدرن در کردانرزرو هتل در ایران