دستور پخت خورشت غوره مسما مجلسی ترش و خوشمزه

0
0
زمان مطالعه: 2 دقیقه
خورشت غوره مسما یک غذای خوشمزه گیلانی است که با گوشت مرغ پخته می‌شود.
خورشت غوره مسما

خورشت غوره مسما یک غذای ترش و خوشمزه گیلانی است که بیشتر با نام غوره مسما شناخته می‌شود. این خورشت خوشمزه معمولاً با گوشت مرغ پخته می‌شود و طعم بی‌نظیری دارد. از جمله خواص غوره به کاهش کلسترول بد، مبارزه با تومورهای سرطانی، هضم راحت غذا و درمان کمردرد اشاره کنیم.

در این مقاله از مجله دلتا می‌خواهیم دستور پخت خورشت غوره مجلسی ترش و خوشمزه را به شما آموزش دهیم، تا برای مهمانی‌ها آن را تهیه و نوش جان کنید. اگر به دنبال تجربه یک غذای اصیل و متفاوت دیگر هستید، به شما دستور پخت خورشت خلال کرمانشاهی خوشمزه را توصیه می‌کنیم.

مواد لازم برای خورشت غوره

  • جعفری 500 گرم
  • رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز بزرگ 1 عدد
  • روغن مایع به مقدار لازم
  • غوره 250 گرم
  • ران مرغ 4 عدد
  • نعنا 100 گرم
  • نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
  • بادمجان 3 عدد

خورشت غوره مسما

طرز تهیه خورشت غوره مسما

  • پیازها را پوست گرفته و نگینی خرد کنید.
  • سپس پیازها را داخل یک قابلمه با روغن تفت دهید تا سبک شود.
  • مقداری زردچوبه به پیازها اضافه کنید و مجدد تفت دهید تا باهم ترکیب شوند.
  • ران مرغ را به قطعات کوچک خرد کنید و به مخلوط اضافه کنید و اجازه دهید سرخ شود.
  • بعد از سرخ شدن مرغ‌ها، مقداری رب گوجه فرنگی و فلفل سیاه به مخلوط اضافه کنید . تا زمانی که رب از خامی در بیاید، تفت دادن را ادامه دهید.
  • 2 الی 3 لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و درب آن را بگذارید. حرارت را کم کرده و اجازه دهید ران مرغ‌ها به آرامی بپزد.
  • نعنا و جعفری پاک و ریز خرد شده را داخل یک تابه دیگر، با مقداری روغن تفت دهید تا کمی سرخ شود.
  • بعد از خوب پخته شدن ران مرغ، سبزیجات را به آن اضافه کنید.
  • غوره را با کمی نمک و فلفل سیاه به مواد اضافه کرده و حرارت را کم کنید.
  • اجازه دهید خورشت غوره مسما به مدت 15 الی 20 دقیقه دیگر قل بزند تا طعم‌ها به خوبی باهم ترکیب شوند.
  • بادمجان‌ها را نواری برش بزنید و سرخ کنید.
  • قبل از سرو غذا، بادمجان‌ها را به مدت 5 دقیقه کنار خورشت قرار دهید تا طعم غذا را به خود بگیرد.
مطلب پیشنهادی:  پایتخت طلا و جواهر ایران کجاست؟

خورشت غوره

خورشت غوره مسما را می‌توانید در کنار پلو زعفرانی یا زرشک پلو سرو کرده و نوش جان کنید. این غذا طعم ترش و خوشمزه‌ای دارد که پیشنهاد می‌کنیم حتماً یک بار آن را امتحان کنید. در زمان سرو غذا می‌توانید چند بادمجان سرخ شده برای تزئین و نتیجه بهتر در کنار خورشت غوره مسما قرار دهید.

نوش جان 🙂

تعداد کلمات مطلب: 422

اپلیکیشن مجله دلتا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

اصول با کلاس صحبت کردن را بیاموزید

با کلاس صحبت کردن مهارتی است که نیازمند تمرین و توجه به جزئیات است. در ادامه با مجله دلتا …