اسنک انبه و مرغ، غذای ساده و سریع

0
0
زمان مطالعه: 2 دقیقه
غذایی ساده و در عین حال مغذی با انبه و مرغ.
اسنک انبه و مرغ

اسنک انبه و مرغ، یکی از غذاهای ساده‌ای است که می‌توانید در مدت زمان کوتاهی آن را برای وعده شام و یا عصرانه آماده کنید. درست است که پخت این غذا آسان است، اما به دلیل وجود انبه، بسیار مغذی است و برای بدن مفید است. ما در مجله دلتا، دستور پخت اسنک انبه و مرغ را به شما آموزش می‌دهیم.

اسنک انبه و مرغ

مواد مورد نیاز

  • ران مرغ: 6 عدد
  • انبه: 3 عدد متوسط
  • پیازچه خرد شده: ¼ پیمانه یا لیوان دسته دار
  • سیر رنده شده: 1 حبه
  • پیاز: 1 عدد متوسط
  • فلفل سیاه: ¼ قاشق چای خوری
  • نان باگت: به مقدار مورد نیاز

مرحله به مرحله پخت اسنک انبه و مرغ

مهم‌ترین مرحله پخت اسنک انبه و مرغ، تهیه یک سس خوشمزه است. به همین خاطر، پودر انبه را به همراه سرکه سفید و فلفل سیاه داخل ظرف بریزید و خوب هم بزنید تا پودر انبه از حالت گلوله‌ای خارج شود. هم زدن مواد را تا جایی ادامه دهید که یک سس غلیظ داشته باشید. زمانی که سس به غلظتی مشابه غلظت ماست رسید، زیر گاز را خاموش کنید.

  1. در ابتدا پوست انبه‌ها را بگیرید، هسته را جدا کرده و خود میوه را داخل مخلوط کن بریزید و سپس مقداری فلفل به آن اضافه کنید تا یک ترکیب پوره مانند بدست بیاید.
  2. ران‌های مرغ را داخل پوره انبه بریزید و اجازه دهید به مدت 3 تا 4 ساعت با شعله متوسط گاز بپزند. توجه داشته باشید که ران‌ها باید به طور کامل بپزند و نرم شوند و مواد هم به خورد مرغ برود.
  3. مرغ‌ها را از قابلمه بیرون بیاورید و ریش ریش کنید و روی نان تست یا نان باگت بریزید. روی مرغ، پیازچه خرد شده و میوه انبه را به صورت تکه شده قرار دهید و سس به مقدار فراوان بریزید و اسنک‌ها را سرو کنید.
مطلب پیشنهادی:  با این پیراهن‌ها تابستان امسال شیک‌تر باشید

اسنک انبه و مرغ

پخت اسنک انبه و مرغ به روش متفاوت

اگر می‌خواهید از قسمت فیله یا سینه مرغ استفاده کنید، بهتر است که ابتدا مرغ را مزه دار کنید. به این صورت که:

  1. ابتدا تکه‌های مرغ را با پیاز رنده شده و مقداری فلفل، داخل یک ظرف بریزید و به مدت نیم ساعت داخل یخچال بگذارید.
  2. بعد از نیم ساعت، مرغ‌ها را داخل یک ماهیتابه با روغن بریزید و سرخ کنید. توجه داشته باشید که تمام قسمت‌های مرغ باید سرخ شود و به رنگ طلایی دربیاید.
  3. در این حالت، قارچ‌ها را هم مقداری تفت داده تا نرم شوند و آب‌شان هم گرفته شود.
  4. در نهایت، مرغ‌ها را روی نان تست یا نان باگت بریزید و قارچ و سس را روی مرغ بریزد و اسنک را سرو کنید.

اسنک انبه و مرغ در چند دقیقه آماده است و می‌توانید آن را با انواعی از سس‌ها سرو کنید.

تعداد کلمات مطلب: 440

اپلیکیشن مجله دلتا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

تالاب میانکاله، تماشای پرندگان مهاجر

تالاب میانکاله، یکی از شگفتی‌های شمال ایران است که در نزدیکی بهشهر واقع شده و مامنی امن بر…