کالباس خونگی مرغ خوشمزه و سالم در 60 دقیقه

0
0
زمان مطالعه: 3 دقیقه
یکی از دغدغه‌های اکثر خانواده‌ها این است که از سلامت غذاهای فرآوری شده‌ای که خریداری می‌کنند، اطمینان ندارند.
کالباس خونگی مرغ

کالباس خونگی مرغ یکی از خوشمزه‌ترین و سالم‌ترین غذاهایی است که می‌توانیم برای خانواده و عزیزان تهیه کنیم. مهم‌ترین ویژگی این غذای خوشمزه، این است که شما از این بابت که کاملاً گوشت مرغ را نوش جان می‌کنید و خبری از نگهدارنده نیست مطمئن هستید.

بنابراین از شما دعوت می‌کنیم تا در این مقاله از مجله دلتا همراه ما باشید تا دستور تهیه این کالباس خونگی مرغ خوشمزه و سالم را به شما آموزش دهیم. ضمن اینکه پیشنهاد می‌کنیم، در کنار این کالباس خونگی مرغ از رمز و راز درست کردن خوشمزه‌ترین خیارشور خانگی غافل نشوید.

مواد لازم برای تهیه کالباس خونگی

  • سینه مرغ کامل 1 عدد
  • قارچ 4 عدد متوسط
  • سیر 2 حبه
  • زرده تخم مرغ 3 عدد
  • نشاسته ذرت یک چهارم لیوان
  • آرد گندم یک چهارم لیوان
  • هویج 1 عدد متوسط
  • روغن مایع 4 قاشق غذاخوری
  • ادویه مخصوص کالباس به اندازه کافی

کالباس خونگی مرغ

طرز تهیه کالباس خونگی

  • ابتدا گوشت مرغ را از استخوان و قسمت‌های اضافی جدا کنید. اگر تمیز کردن مرغ برای شما سخت است، توصیه می‌کنیم از فیله مرغ استفاده کنید.
  • سپس گوشت مرغ را بشویید و آبکشی کنید تا تمیز شده و آب اضافی‌اش خارج شود.
  • سیرها را پاک کرده و به همراه مرغ، دو دفعه چرخ کنید. سپس داخل یک کاسه بزرگ بریزید و ادویه‌های گفته شده را داخل کاسه بریزید.
  • به محتویات داخل کاسه، روغن مایع را به همراه زرده تخم مرغ و نشاسته ذرت اضافه کنید و مواد را کمی مخلوط کنید.

کالباس خونگی مرغ

  • سپس یک بار دیگر مواد را داخل چرخ گوشت می‌ریزیم و چرخ می‌کنیم تا مواد کالباس یکدست ترکیب شوند.
  • بعد از اینکه چرخ کردن مواد به پایان رسید، آرد را کم کم به مواد اضافه می‌کنیم و ورز می‌دهیم تا مایه کالباس منسجم شود.
  • هویج را از قبل آبپز یا بخارپز می‌کنیم و به صورت نگینی ریز خرد کرده و به ظرف محتوی مواد کالباس اضافه می‌کنیم.
  • قارچ‌ها را نیز شسته و به صورت ورقه‌ای نازک خرد کرده و به کاسه اضافه می‌کنیم.
  • در این مرحله، مایه کالباس باید به شکل یک خمیر منسجم و نرم درآمده باشد. اگر مایه کالباس خیلی شل بود یک قاشق آرد اضافه کنید و مجدداً ورز دهید تا منسجم شود.
  • بعد از اینکه مایه کالباس آماده شد، آن را داخل یک سلفون یا کاور کالباس بریزید تا به شکل رول دربیاید.
مطلب پیشنهادی:  نو کردن و نگهداری از ظروف چوبی با 3 راهکار کاربردی

کالباس خونگی مرغ

  • سپس رول را با چند لایه محکم سلفون بسته‌بندی کنید و کنار بگذارید.
  • یک قابلمه بزرگ آب را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید. سپس یک قابلمه کوچک‌تر داخل قابلمه و بر روی سطح آب جوش قرار دهید.
  • اکنون زمان آن رسیده که رول کالباس را داخل قابلمه کوچک‌تر قرار دهید تا کالباس پخته شود.

زمان پخت کالباس خونگی حدود یک ساعت و نیم است. بعد از پخته شدن، اجازه دهید تا خنک شود و سپس آن را در فریزر قرار دهید. در این مورد توصیه می‌کنیم که حتماً داخل فریزر نگهداری کنید چون که این کالباس خونگی فاقد مواد نگهدارنده است.

تعداد کلمات مطلب: 479

اپلیکیشن مجله دلتا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

نو کردن و نگهداری از ظروف چوبی با 3 راهکار کاربردی

نگهداری از ظروف چوبی آشپزخانه نیازمند مراقبت‌های بسیاری است. ظروف چوبی از محبوبیت بالایی ب…