کتلت قارچ، غذای حاضری و متفاوت

0
1
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کتلت قارچ

کتلت قارچ، یک غذای حاضری است که طرز تهیه آن بسیار راحت است و اگر نمی‌دانستید چه غذایی درست کنید و قارچ در خانه داشتید، دست به کار شوید و این غذای متفاوت را درست کنید. این نوع کتلت، بسیار مقوی است و ارزش غذایی بالایی دارد. در ادامه همراه مجله دلتا باشید تا دستور پخت کتلت قارچ را به شما آموزش دهیم.

کتلت قارچ

مواد مورد نیاز

  • قارچ: 500 گرم
  • تخم مرغ: 3 عدد
  • سیر: 2 حبه
  • آرد سوخاری: نصف پیمانه
  • سبزیجات معطر: 2 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه کتلت قارچ

کتلت قارچ تنها در 20 دقیقه آماده می‌شود و همانند شامی مرغ، یک غذای حاضری به حساب می‌آید و مراحل پخت آن بسیار راحت است. تنها کافی است مراحل زیر را همراه ما پیش ببرید.

  1. مرحله اول: آماده کردن قارچ

در ابتدا قارچ‌ها را خوب بشویید و بعد از اینکه مقداری آب‌شان گرفته شد، آن‌ها را داخل چرخ گوشت یا غذاساز بریزید و چرخ کنید. در این مرحله، بهتر است که لک‌های سیاه روی قارچ را جدا کنید تا روی رنگ غذا تاثیری نگذارند.

  1. مرحله دوم: تهیه مواد کتلت قارچ

در این مرحله، قارچ‌های خرد شده را ابتدا با سبزیجات و آرد سوخاری ترکیب کرده و سپس تخم مرغ و سیر را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید تا ترکیب یکدستی به دست آید. هر نوع ادویه‌ای را هم که دوست دارید به ترکیب اضافه کنید.

مطلب پیشنهادی:  تقویت سیستم ایمنی بدن با 5 غذای ساده + ویدیو

کتلت قارچ

  1. مرحله سوم: سرخ کردن کتلت‌ها

در پایان، نوبت می‌رسد به سرخ کردن کتلت‌ها، که نیاز است یک ماهیتابه با روغن را روی شعله متوسط گاز قرار دهید و هر زمان که روغن سرخ شد، مواد را به اندازه کف دست یا هر مقدار که دوست دارید، بردارید و به شکل بیضی یا دایره در بیاورید و داخل روغن بیندازید.

توجه داشته باشید که هر دو طرف کتلت قارچ باید کامل پخته و سرخ شود. در این مرحله، کتلت‌ها را چندین مرتبه پشت و رو کنید تا نسوزند.

کتلت قارچ ما به همین راحتی آماده شد و می‌توانید آن را در کنار انواعی از سبزیجات، لیمو تازه و گوجه فرنگی سرو کنید.

چند نکته تکمیلی در پخت کتلت قارچ

  • برای تهیه این نوع کتلت، می‌توانید از گوشت یا حتی سینه مرغ چرخ کرده هم استفاده کنید.
  • اگر احساس کردید، ترکیب مواد شل است، مقداری آرد اضافه کرده و هم بزنید تا فرم بگیرد.
  • در صورتی که چسبندگی مواد کم بود، از یک عدد سیب زمینی خام استفاده کنید.
  • برای خوش طعم شدن کتلت قارچ، می‌توانید در انتها به مواد، پنیر پیتزا و یا حتی پنیر گودا هم اضافه کنید.

 

تعداد کلمات مطلب: 422

اپلیکیشن مجله دلتا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

پنکیک سیب‌ زمینی؛ غذایی خوشمزه و ارزان

پنکیک سیب‌ زمینی یک غذای محبوب و خوشمزه است که می‌تواند به عنوان پیش‌غذا، میان‌وعده یا حتی…