تهیه یک میان وعده مقوی با آرد برنج، در چند دقیقه

0
2
زمان مطالعه: 2 دقیقه
طرز تهیه یک دسر مقوی و آسان با آرد برنج که ارزش غذایی بسیار بالایی دارد.
حریره بادام با آرد برنج

حریره بادام با آرد برنج، یک میان وعده مقوی و پرخاصیت برای کودکان و حتی افراد بزرگسال است و کمک می‌کند تا پوست و موی سالم‌تری داشته باشید. از آنجایی که این غذا سرشار از کلسیم است، از بروز مشکلاتی همچون پوکی استخوان نیز پیشگیری خواهد شد. در ادامه با مجله دلتا همراه باشید تا طرز تهیه حریره بادام با آرد برنج را به شما آموزش دهیم.

حریره بادام با آرد برنج

مواد مورد نیاز

  • بادام درختی خام: ¼ پیمانه
  • آرد برنج: 8 قاشق غذاخوری
  • شیر: 2 لیوان
  • شکر: 4 قاشق غذاخوری سرپر
  • گلاب: 3 قاشق غذاخوری
  • آب: به مقدار لازم

طرز تهیه حریره بادام با آرد برنج

طرز تهیه حریره بادام، مشابه فرنی است با این تفاوت که از بادام خام استفاده می‌شود. مرحله به مرحله تهیه این دسر خوشمزه به شرح زیر است.

  1. مرحله اول: خیس کردن بادام‌ها

اولین مرحله تهیه حریره بادام با آرد برنج، با خیس کردن بادام‌ها به مدت چند ساعت در آب سرد آغاز می‌شود و نیاز است که پوست بادام‌ها گرفته و سپس خرد شوند. بعد از اینکه بادام‌ها را پوست گرفتید، آن‌ها را با قسمت ریز رنده، رنده کنید تا کامل خرد و پوره شوند. برای اینکار می‌توانید از مخلوط کن هم استفاده کنید.

  1. مرحله دوم: مخلوط آرد برنج و شکر

در این مرحله، آرد برنج را با شیر سرد ترکیب کنید و خوب هم بزنید تا آرد حالت گلوله‌ای نداشته باشد. بهتر است شعله گاز را هم در حالت متوسط تنظیم کنید.

  1. مرحله سوم: اضافه کردن شکر و پوره بادام

بعد از حل شدن کامل آرد برنج، شکر و بادام‌های پوره شده را به ترکیب اضافه کرده و هم بزنید. توجه داشته باشید که ترکیب را باید به طور مرتب هم بزنید تا گلوله‌ای نشود.

مطلب پیشنهادی:  بهترین روش تمیز کردن لوستر کریستالی چیست؟

حریره بادام با آرد برنج

  1. مرحله چهارم: سرو حریره بادام با آرد برنج

زمانی که حریره بادام جوش آمد و به غلظت مناسبی رسید، زیر گاز را خاموش کنید و اجازه دهید تا مواد کمی خنک شوند. سپس حریره را داخل ظرف مورد نظر بریزید و آن را سرو کنید.

برای تزئین این دسر مقوی می‌توانید از دانه‌های آجیل، گل سرخ و یا پودر پسته استفاده کنید.

فوت و فن پخت حریره بادام با آرد برنج

  • بادام‌ها را می‌توانید داخل فر و در دمای 180 درجه سانتی گراد حرارت دهید و سپس داخل مخلوط کن بریزید و پوره کنید.
  • به جای شکر هم می‌توانید از عسل طبیعی استفاده کنید تا دسر مقوی‌تری داشته باشید.
  • اگر اضافه وزن دارید و می‌خواهید این دسر را درست کنید، بهتر است از شیر کم چرب استفاده کنید.
  • اگر می‌خواهید در مدت زمان کوتاهی این دسر را آماده کنید، بادام‌ها را داخل آب جوش بریزید تا پوست‌شان سریع‌تر کنده شود.

 

تعداد کلمات مطلب: 430

اپلیکیشن مجله دلتا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

اصول با کلاس صحبت کردن را بیاموزید

با کلاس صحبت کردن مهارتی است که نیازمند تمرین و توجه به جزئیات است. در ادامه با مجله دلتا …