آموزش کامل طرز تهیه سرمه در خانه

0
7
زمان مطالعه: 3 دقیقه
اگر به دنبال یک خط چشم طبیعی هستید، این مطلب را از دست ندهید.
طرز تهیه سرمه بادام

طرز تهیه سرمه بادام آسان است. سرمه یک ماده آرایشی سنتی است که برای تیره کردن و تقویت مژه‌ها و ابروها استفاده می‌شود. سرمه خانگی با روغن حیوانی یکی از روش‌های سنتی و طبیعی تهیه سرمه است. با مجله دلتا همراه باشید تا با طرز تهیه سرمه بادام و فندق آشنا شوید.

مواد لازم برای طرز تهیه سرمه بادام

دوده:شما می‌توانید دوده را از سوزاندن یک ظرف کوچک از روغن حیوانی (مانند روغن گاوی یا روغن گوسفندی) به دست آورید.
روغن حیوانی:حدود 1 قاشق غذاخوری.
قابلمه یا کاسه کوچک:برای سوزاندن روغن حیوانی و جمع‌آوری دوده.
یک تکه پارچه تمیز:برای جمع‌آوری دوده.
ظرف شیشه‌ای کوچک: برای نگهداری سرمه.

طرز تهیه سرمه بادام

مراحل تهیه

یک قابلمه یا کاسه کوچک را انتخاب کنید و مقداری روغن حیوانی در آن بریزید.
قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن حیوانی شروع به سوختن کند.
دوده‌ای که از سوختن روغن تولید می‌شود را با استفاده از یک تکه پارچه تمیز جمع‌آوری کنید. پارچه را روی قابلمه نگه دارید تا دوده روی آن بنشیند.

جمع‌آوری دوده

پس از جمع‌آوری دوده کافی، پارچه را به آرامی تکان دهید تا دوده‌های جمع‌شده به ظرف شیشه‌ای کوچک بیفتد.

ترکیب دوده با روغن حیوانی

مقداری روغن حیوانی به دوده اضافه کنید و مخلوط کنید تا یک ماده‌ی یکدست و کرم‌مانند به دست آید.

طرز تهیه سرمه بادام

نگهداری سرمه

سرمه‌ی تهیه شده را در ظرف شیشه‌ای کوچک نگهداری کنید و در یک مکان خشک و خنک قرار دهید.

 نکات مهم طرز تهیه سرمه بادام

مطمئن شوید که تمامی مواد و وسایل مورد استفاده تمیز و بهداشتی هستند.
در صورت هرگونه تحریک یا آلرژی، استفاده از سرمه را متوقف کنید و با پزشک مشورت کنید.

با رعایت این مراحل، می‌توانید طرز تهیه سرمه بادام خانگی با روغن حیوانی تهیه کرده و از آن برای تقویت و زیبایی مژه‌ها و ابروهای خود استفاده کنید.

مطلب پیشنهادی:  مقایسه میزان قند و چربی شیرینی های نوروز

تهیه سرمه فندق یک روش طبیعی و سنتی برای تولید یک ماده آرایشی است که به تیره کردن و تقویت مژه‌ها و ابروها کمک می‌کند. در این روش از فندق برای تولید دوده استفاده می‌شود. در زیر مراحل تهیه سرمه فندق آورده شده است:

طرز تهیه سرمه فندق

  1. فندق: حدود 10 تا 15 عدد.
  2. روغن حیوانی یا روغن بادام: 1 قاشق چایخوری (اختیاری برای ترکیب).
  3. شمع یا چراغ الکلی: برای سوزاندن فندق‌ها.
  4. یک بشقاب یا سینی فلزی: برای جمع‌آوری دوده.
  5. ظرف شیشه‌ای کوچک: برای نگهداری سرمه.
  6. یک تکه پارچه نازک: برای جمع‌آوری دوده (اختیاری).

مراحل تهیه:

  • آماده‌سازی محیط

یک محل مناسب و دارای تهویه خوب برای انجام فرآیند سوزاندن فندق‌ها انتخاب کنید.

طرز تهیه سرمه بادام

  • سوزاندن فندق

یک شمع یا چراغ الکلی را روشن کنید.

فندق‌ها را یکی یکی با استفاده از یک انبر یا پنس بالای شعله نگه دارید تا به طور کامل بسوزند و دوده تولید کنند.

بشقاب یا سینی فلزی را در نزدیکی شعله نگه دارید تا دوده‌ی تولید شده روی آن بنشیند.

  • جمع‌آوری دوده

پس از سوزاندن تمام فندق‌ها، دوده‌ی جمع شده روی بشقاب یا سینی فلزی را به آرامی با استفاده از یک تکه پارچه نازک تمیز یا انگشت به ظرف شیشه‌ای کوچک منتقل کنید.

  • ترکیب دوده با روغن

اگر مایلید، می‌توانید مقداری روغن حیوانی یا روغن بادام به دوده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یک ماده‌ی یکدست و کرم‌مانند به دست آید.

تعداد کلمات مطلب: 523

اپلیکیشن مجله دلتا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در مد و زیبایی

همچنین بخوانید

اصول با کلاس صحبت کردن را بیاموزید

با کلاس صحبت کردن مهارتی است که نیازمند تمرین و توجه به جزئیات است. در ادامه با مجله دلتا …