طرز تهیه مرغ سوخاری انگشتی، در چند دقیقه

0
1
زمان مطالعه: 2 دقیقه
غذایی سریع و آسان با مرغ که در عرض چند دقیقه سوخاری می‌شود و طعم بسیار خوبی دارد.
مرغ سوخاری انگشتی

مرغ سوخاری انگشتی، غذای ترد و خوشمزه مخصوص میان وعده و دورهمی‌های شماست که به راحتی و با مواد کم آماده می‌شود و طعم بسیار خوبی هم دارد. ما در مجله دلتا، طرز تهیه مرغ سوخاری انگشتی را مرحله به مرحله به شما آموزش می‌دهیم. پس در ادامه همراه ما باشید.

مواد مورد نیاز

  • سینه مرغ: 600 گرم
  • آرد سوخاری: نصف پیمانه
  • سیر رنده شده: 2 حبه
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • آرد سفید: نصف پیمانه
  • شیر: نصف پیمانه
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم
  • روغن سرخ کردنی: به مقدار لازم

مرغ سوخاری انگشتی

طرز تهیه مرغ سوخاری انگشتی

تقریبا نیم ساعت زمان می‌برد تا این مرغ سوخاری انگشتی آماده شود و مراحل پخت آن به شرح زیر است:

  1. مرحله اول: آماده کردن مرغ

در ابتدا، سینه مرغ را به خوبی بشویید و به صورت نواری برش دهید. بهتر است اندازه قطعات یکسان باشد تا غذا فرم بهتری داشته باشد.

  1. مرحله دوم: تهیه مواد روی مرغ

یک ظرف به نسبت بزرگ بردارید و آرد سوخاری را با آرد سفید، سیر رنده، نمک و فلفل ترکیب کنید. همچنین می‌توانید از پودر پاپریکا هم استفاده کنید.

  1. مرحله سوم: ترکیب شیر و تخم مرغ

در ظرفی دیگر، شیر و تخم مرغ را با هم ترکیب کرده و خوب هم بزنید تا ترکیب یکدستی به دست آید.

  1. مرحله چهارم: آغشته کردن مرغ‌ها به مواد

هر قطعه از مرغ را ابتدا یکبار داخل ترکیب شیر و تخم بزنید و سپس داخل آرد سوخاری بغلتانید. دقت داشته باشید که تمامی قسمت‌های مرغ باید به مواد آغشته شود تا به خوبی سوخاری شود و لایه ضخیمی از آرد سوخاری روی آنها دیده شود.

  1. مرحله پنجم: پخت مرغ سوخاری انگشتی

در این مرحله، داخل ماهیتابه به اندازه کافی روغن بریزید و مرغ‌ها را داخل آن بندازید و تا جایی سرخ کنید که مرغ‌ها به رنگ طلایی دربیایند. حواستان باشد که مرغ‌ها نسوزند و شعله گاز را تنظیم کنید.

مطلب پیشنهادی:  لذت‌بخش‌ترین زمستان در روستاهای اطراف اصفهان

مرغ سوخاری انگشتی خوشمزه و ترد ما آماده است. بعد از سرخ شدن آن‌ها بر روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی‌شان گرفته شود، سپس با انواعی از سس‌ها نوش جان کنید.

این غذا را هم چنین می‌توانید داخل فر و با دمای 180 درجه سانتی گراد و به مدت 20 تا 30 دقیقه هم آماده کنید که در این حالت هم ترد خواهد بود.

چند نکته طلایی در پخت مرغ سوخاری انگشتی

  • بهتر است از شیر ولرم در ترکیب با تخم مرغ استفاده شود تا چسبندگی آرد سوخاری به مرغ بهتر شود و سوخاری خوشمزه‌تری داشته باشید.
  • حتما روغن به اندازه کافی داغ شود و سپس مرغ‌ها را داخل آن بیندازید.
  • از آرد سوخاری تازه استفاده کنید تا غذای تردتری داشته باشید. هم چنین می‌توانید از پودر نان هم به جای آرد سوخاری استفاده کنید.
  • هر نوع ادویه‌ای که دوست دارید را می‌توانید برای خوش طعم شدن مرغ به آن اضافه کنید.

تعداد کلمات مطلب: 460

اپلیکیشن مجله دلتا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

طرز تهیه ترشی انبه تند به سبک جنوبی ها

ترشی انبه یکی از خوشمزه‌ترین ترشی‌ها است که از آسیای جنوبی و جنوب شرقی وارد ایران شده است.…