طرز تهیه رول توت فرنگی نعناع عصرانه خوشمزه تابستانی

0
0
زمان مطالعه: 3 دقیقه
رول توت فرنگی و نعنا یک عصرانه خوشمزه تابستانی است که بسیار ساده و سریع است.
رول توت فرنگی

رول توت فرنگی و نعنا یکی از خوشمزه‌ترین شیرینی‌های خوشمزه تابستانی است که در این مقاله از مجله دلتا می‌خواهیم طرز تهیه آن را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای خمیر:

  • آرد همه منظوره 4 فنجان
  • شکر دانه ریز 1/4 فنجان
  • مخمر فوری 2 قاشق چایخوری
  • نمک 1 قاشق چایخوری
  • تخم مرغ بزرگ 2 عدد
  • کره بدون نمک ذوب شده 1/2 فنجان
  • شیر کامل 1 فنجان
  • عصاره وانیل 2 قاشق چایخوری

رول توت فرنگی

طرز تهیه خمیر:

  • همه مواد گفته شده برای خمیر را با همزن مخلوط کنید و حدود 10 الی 15 دقیقه با سرعت کم هم بزنید تا خمیر یکدست اما چسبناک به وجود بیاید.
  • در صورتی که خمیر خیلی خشک بود یک یا دو قاشق غذاخوری شیر اضافه کنید و اگر خیلی چسبناک بود، یک یا دو قاشق غذاخوری آرد اضافه کنید.
  • خمیر را به کاسه‌ای کمی چرب منتقل کنید و روی آن را بپوشانید.
  • کاسه خمیری را در جای گرم به مدت یک ساعت قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود.

مواد لازم برای فیلینگ توت فرنگی:

  • توت فرنگی تازه یا منجمد 3 فنجان
  • شکر دانه ریز 1/2 فنجان
  • آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
  • نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری
  • آب 2 قاشق غذاخوری
  • نعناع تازه ریز خرد شده 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه فیلینگ توت فرنگی:

  • توت فرنگی‌ها را به تکه‌های درشت خرد کنید و با شکر و آبلیمو به قابلمه اضافه کنید.
  • قابلمه را به مدت 10 الی 15 دقیقه بر روی حرارت متوسط قرار دهید تا زمانی که توت فرنگی‌ها کمی له شوند.
  • نشاسته ذرت را با آب مخلوط کنید و به آرامی به مربای توت فرنگی اضافه کنید تا غلیظ شود.
  • سپس نعناع تازه را به مخلوط اضافه کنید و قابلمه را تا زمان استفاده داخل یخچال بگذارید.
مطلب پیشنهادی:  دشت بابونه، بهشت رویایی اردبیل

رول توت فرنگی

مواد لازم برای لعاب:

  • پنیر خامه‌ای 110 گرم
  • کره بدون نمک 2 قاشق غذاخوری
  • پودر قند 1 و 1/2 فنجان
  • توت فرنگی نصف فنجان
  • شیر 2 الی 4 قاشق غذاخوری

طرز تهیه رول توت فرنگی و نعناع

  • قسمت کف و کناره‌های یک ظرف فر را چرب کنید و کنار بگذارید.
  • یک سطح صاف مخصوص کار را کمی آردپاشی کنید و خمیر روی آن قرار دهید.
  • لبه‌های خمیر را تا حد امکان باز و صاف کنید. اگر در حین باز کردن احساس کردید خمیر جمع می‌شود روی آن را به مدت 10 الی 15 دقیقه بپوشانید تا استراحت کند.

رول توت فرنگی

  • فیلینگ توت فرنگی را به طور یکنواخت روی خمیر پخش کنید اما یک اینچ در انتها باقی بگذارید تا راحت بلند کنید.
  • خمیر را بلند کنید و رول کنید. سپس به 12 عدد 1 اینچی تقسیم کنید.
  • رول‌ها را داخل ظرف چرب شده بچینید و روی خمیر را بپوشانید تا یک ساعت استراحت کند.
  • بعد از یک ساعت به مدت 20 الی 30 دقیقه ظرف را داخل فر با 350 درجه فارنهایت قرار دهید تا رول توت فرنگی بپزد.
  • بعد از پخته شدن و در زمان سرو، از لعابی که درست کرده‌اید روی رول توت فرنگی بریزید.

تعداد کلمات مطلب: 478

اپلیکیشن مجله دلتا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

به دنبال رد پای نوح در دشت مغان اردبیل

دشت مغان یکی از زیباترین دشت‌های ایران است که در استان اردبیل واقع شده است. در این مقاله ا…