طرز تهیه کیک مرغ با نان تست ساده و سریع

0
0
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کیک مرغ با نان تست یکی از سریعترین و راحت‌ترین غذاها برای مهمانی و مجالس است.
کیک مرغ با نان تست

کیک مرغ با نان تست یک غذای بسیار خوشمزه و مجلسی است که برای مهمانی‌ها، تولدها و دورهمی‌ها بسیار ایده‌آل است. در این مقاله از مجله دلتا قصد داریم به شما یک کیک مرغ با نان تست آموزش می‌دهیم که مراحل تهیه آن بسیار ساده و سریع است.

مواد لازم:

  • سینه مرغ یک عدد
  • نان تست یک بسته
  • پیازچه خرد شده 1/3 پیمانه
  • جعفری خرد شده 1/3 پیمانه
  • گردو نصف پیمانه
  • خیارشور خرد شده یک پیمانه
  • سس مایونز نصف پیمانه
  • مخلوط سبزیجات پخته شده یک پیمانه
  • ماست چکیده یا همزده نصف پیمانه
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • آب لیمو 3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

  • سینه مرغ را با کمی پیاز، نمک و فلفل سیاه تفت دهید. در صورت تمایل می‌توانید کمی برگ بو و سیر یا ادویه موردعلاقه نیز به آن اضافه کنید.
  • بعد از پخت مرغ را با چنگال ریش ریش یا با چاقو به قطعات خیلی ریز خرد کنید و در کاسه‌ای بریزید.
  • مخلوط سبزیجات که شامل ذرت، هویج و نخود سبز است را به کاسه اضافه کنید.
  • سپس پیازچه و جعفری به همراه خیارشور را به سایر مواد اضافه کنید.
  • در کاسه‌ای دیگر مقداری سس مایونز بریزید و سپس ماست چکیده یا همزده را به سس اضافه کنید. توجه داشته باشید که اضافه کردن ماست الزامی است وگرنه به شکل دلخواه درنمی‌آید.

کیک مرغ با نان تست

  • به سس مقداری آبلیمو و سپس نمک و فلفل اضافه کنید. لازم به ذکر است که نمک نباید به مقدار زیادی باشد چون به مرغ هم نمک زده‌ایم.
  • سس را کامل هم بزنید و به مخلوط مرغ و سبزیجات اضافه کنید.
  • اطراف نان تست را برش دهید.
  • یک قالب مربع انتخاب کنید و کف آن را سلفون بکشید.
  • لازم به ذکر است که از هر قالبی می‌توانید برای کیک مرغ با نان تست استفاده کنید اما نان را به همان قالب باید برش بزنید. در این صورت پیشنهاد می‌کنیم از قالب‌های کمربندی استفاده کنید.
  • از مخلوطی که درست کرده‌ایم روی نان‌ها بریزید و دوباره یک لایه نان قرار دهید.
  • این مراحل را تا زمانی که موادتان تمام شود انجام دهید و در آخر کمی با دست فشار دهید تا لایه‌ها بهم بچسبند.
  • توجه داشته باشید که لایه آخر حتماً باید نان باشد.
  • سلفون را روی نان‌ها بکشید و کیک را داخل یخچال قرار دهید.
مطلب پیشنهادی:  روستای جنت رودبار، نگین ارغوانی مازندران

به طور کلی کیک مرغ باید یک شب در یخچال بماند تا به عمل بیاید؛ بنابراین اگر برای مهمانی حاضر می‌کنید حتماً از روز قبل حاضر کنید. امیدواریم این دستور تهیه را دوست داشته باشید و آن را برای مهمانی و مجالس تهیه کنید.

تعداد کلمات مطلب: 414

اپلیکیشن مجله دلتا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

طرز تهیه ترشی انبه تند به سبک جنوبی ها

ترشی انبه یکی از خوشمزه‌ترین ترشی‌ها است که از آسیای جنوبی و جنوب شرقی وارد ایران شده است.…