طرز تهیه خوشمزه‌ترین هویج‌ پلو

0
1
زمان مطالعه: 3 دقیقه
هویج پلو را شاید خیلی از افراد بشناسند اما ما در این مطلب می‌خواهیم طرز تهیه خوشمزه‌ترین هویج پلو را به شما آموزش دهیم.
طرز تهیه هویج‌ پلو

طرز تهیه هویج‌ پلو را در این مطلب به شما آموزش می‌دهیم. زیرا هویج پلو یک غذای خوشمزه و آسان است که شما می‌توانید به آسانی آن را برای خود و اعضای خانواده‌تان تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید. همراه دلتامگ باشید.

طرز تهیه هویج‌ پلو

برای تهیه خوشمزه‌ترین هویج‌پلو، می‌توانید به این روش عمل کنید:

مواد لازم:

  • هویج: ۳-۴ عدد (حدوداً ۳۰۰ گرم)، پاک و رنده شده
  • گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
  • برنج: ۱۵۰ گرم، خیس کرده و آبکشی شده
  • پیاز: ۱ عدد متوسط، رنده شده یا خلالی
  • نمک، فلفل، زردچوبه، زعفران به میزان لازم
  • روغن مایع یا روغن زیتون: به میزان لازم
  • آب: حدوداً ۲۵۰ میلی‌لیتر
  • خلال پسته، بادام و زرشک به میزان لازم برای تزیین

طرز تهیه

طرز تهیه:

۱. در طرز تهیه هویج‌ پلو  باید در ابتدا در یک قابلمه، روغن را گرم کرده و پیاز را تفت دهید تا سبک شود.

۲. سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تا زمانی که رنگ گوشت تغییر کند و آب آن خشک شود، تفت دهید.

۳. هویج را به مواد قبلی اضافه کرده و برای چند دقیقه بپزید تا نرم شود.

۴. سپس زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط کنید.

۵. برنج خیس شده را به قابلمه اضافه کرده و خوب همه مواد را با هم مخلوط کنید.

۶. آب را به مواد اضافه کرده و بگذارید تا حدود یک سوم قابلمه پر شود.

۷. زعفران را در یک لیوان آب گرم حل کنید و به مواد اضافه کرده، قابلمه را بسته و بگذارید برنج به مدت حدوداً ۲۰-۳۰ دقیقه بپزد تا آماده شود.

۸. پس از اتمام پخت، برنج را همواره بگذارید تا دم بکشد و سپس آن را به ظرف سرو منتقل کنید.

مطلب پیشنهادی:  شهر انجیر ایران کجاست؟

۹. در آخر طرز تهیه هویج‌ پلو  باید بگوییم که شما می‌توانید با استفاده از خلال پسته، بادام و زرشک برنج پلو را تزیین کنید.

این روش به شما یک هویج‌پلو خوشمزه و ظاهراً زیبا می‌دهد که می‌توانید به عنوان یک غذای اصلی در جشنواره‌ها یا مهمانی‌ها سرو کنید.

۱۰. برای افزایش طعم و خوشمزگی بیشتر هویج‌پلو، می‌توانید از این تکنیک‌ها استفاده کنید:

  • قبل از اضافه کردن هویج به قابلمه، می‌توانید هویج‌ها را در یک مقدار روغن نیمه‌پز کنید تا طعم و رنگ آن‌ها بهتر شود.
  • از استفاده از چند نکته جزئی مانند افزودن یک قاشق غذاخوری شکر یا اضافه کردن مقدار کمی آب‌لیمو به خوراک است.

نکات اضافی برای خوشمزه‌تر شدن هویج پلو 

نکات اضافی برای خوشمزه‌تر شدن هویج پلو

بعد از بیان طرز تهیه هویج‌ پلو  باید بگوییم که نکات مهمی وجود دارد تا این غذای لذیذ را خوشمزه‌تر کند. برای افزایش خوشمزگی هویج‌پلو، می‌توانید از چند تکنیک و مواد افزودنی استفاده کنید:

۱. تفت دادن هویج: قبل از اضافه کردن به قابلمه، هویج‌ها را در روغن به طور نیمه‌پز تفت دهید. این کار باعث می‌شود که هویج‌ها طعم بیشتری بگیرند و رنگشان زرد و جذاب‌تر شود.

۲. استفاده از مواد افزودنی: می‌توانید به اضافه کردن یک قاشق غذاخوری شکر یا شیرین‌تر کردن هویج‌ها با یک مقدار کم آب‌لیمو فکر کنید.

تعداد کلمات مطلب: 493

اپلیکیشن مجله دلتا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

مصرف روزانه سماق، معجزه می‌کند!

خواص و فواید سماق را می‌دانید؟ سماق یکی از ادویه‌های کاربردی در آشپزخانه ما ایرانی‌ها است …