تا فصل آلبالو هست، این مربای خوشمزه را درست کنید

0
1
زمان مطالعه: 2 دقیقه
یکی از خوشمزه‌ترین مرباها که افراد زیادی به آن علاقه دارند، مربای آلبالو است. درست کردن این مربا در خانه کار سختی نیست.
طرز تهیه مربای آلبالو

طعم مربای آلبالو به دلیل اینکه این میوه طعمی ترش دارد، ملس بوده و به کسانی که عاشق طعم ترش و شیرین هستند توصیه می‌شود. همراه دلتامگ باشید تا به کمک هم این مربای خوشمزه را آماده کنیم.

طرز تهیه مربای آلبالو

برای تهیه مربای آلبالو به مواد زیر نیاز دارید:

مواد لازم:

  •  آلبالو: ۱ کیلوگرم
  •  شکر: ۱ کیلوگرم
  •  آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری

دستور تهیه:

  1. آماده‌سازی آلبالوها: ابتدا آلبالوها را شسته و هسته‌های آنها را جدا کنید.
  2. مخلوط کردن با شکر: آلبالوها را در یک قابلمه بزرگ ریخته و شکر را به آن اضافه کنید. سپس به‌آرامی هم بزنید تا شکر به‌خوبی با آلبالوها مخلوط شود. بهتر است این مخلوط را چند ساعتی (ترجیحاً شب تا صبح) در یخچال قرار دهید تا شکر به‌خوبی حل شود و آب بیندازد.
  3. پخت مربا: قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و مربا را به‌آرامی به جوش بیاورید. هنگامی که مربا به جوش آمد، حرارت را کم کنید و اجازه دهید مربا به مدت حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه به‌آرامی بجوشد.
  4. اضافه کردن آبلیمو: در ۵ دقیقه پایانی پخت، آبلیمو را اضافه کنید. آبلیمو باعث می‌شود مربا رنگ زیبایی داشته باشد و همچنین از شکرک‌زدن آن جلوگیری می‌کند.
  5. آماده‌سازی برای نگهداری: وقتی مربا غلیظ شد و قوام پیدا کرد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود. سپس مربا را در شیشه‌های استریل شده بریزید و درب آنها را محکم ببندید.

مربای آلبالوی شما آماده است! می‌توانید آن را در یخچال نگهداری کنید و از طعم خوشمزه‌اش لذت ببرید.

مطلب پیشنهادی:  دیزی سلطانی، غذای محبوب و پرطرفدار ایرانی

برای خوش‌رنگ شدن مربای آلبالو چه‌کار کنیم؟

برای خوش‌رنگ شدن مربای آلبالو چه‌کار کنیم؟

برای خوش‌رنگ شدن مربای آلبالو، نکات زیر را رعایت کنید:

  • انتخاب آلبالوهای سالم و تازه: از آلبالوهای رسیده و بدون لکه استفاده کنید.
  • استفاده از شکر به مقدار کافی: شکر باعث شفافیت و حفظ رنگ آلبالو می‌شود.
  • پخت با حرارت ملایم: مربا را با حرارت کم بپزید تا رنگ آن تغییر نکند.
  • استفاده از آبلیمو یا جوهر لیمو: کمی آبلیمو یا جوهر لیمو به مربا اضافه کنید تا رنگ آن قرمز بماند.

با رعایت این نکات، مربای شما خوش‌رنگ و خوشمزه خواهد شد.

تنظیم میزان شکر در ترشی و شیرینی مربا

یکی از مواردی که در تهیه مربا باید تنظیم شود، میزان شکر است. شیرینی و ترشی مربا بستگی به مقدار افزوده شده شکر دارد، بنابراین شما می‌توانید مقدار شکر را نسبت به ذائقه خود و خانواده کم یا زیاد کنید.

تنظیم میزان شکر در ترشی و شیرینی مربا

درست کردن شربت آلبالو

اگر بخواهیم در کنار مربای آلبالو، شربت این میوه را هم درست کنیم، کافیست که مقداری بیشتری شکر اضافه کنیم و در پایان مقداری از شربت مربا را درون شیشه بریزیم و درون یخچال نگهداری کنیم. برای تهیه شربت آلبالو کافیست که شیره اضافی مربا را با آب خنک ترکیب کرده و سرو کنیم.

تعداد کلمات مطلب: 445

اپلیکیشن مجله دلتا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

2 دستور پخت مک اند چیز خوشمزه رژیمی بدون خامه

در این مقاله از مجله دلتا به شما 2 دستور پخت مک اند چیز رژیمی بدون خامه را آموزش می‌دهیم. …