شیرینی زبان خانگی با ۲ قلم مواد + ویدئو

۲
29
زمان مطالعه: 2 دقیقه
اگر به شیرینی زبان علاقه دارید، در این مطلب همراه ما باشید تا طرز تهیه این شیرینی خوشمزه را در خانه آموزش دهیم.

شیرینی زیان جزو یکی از خوشمزه‌ترین شیرین‌های خشک است که از آن در بسیاری از مراسمات مانند تولد و عروسی استفاده می‌شود؛ بسیاری از خانم‌ها با توجه به اینکه پخت آن مشکل است، از درست کردن منصرف می‌شوند؛ اما برخلاف تصور درست کردن این مدل شیرینی بسیار راحت است و در ۲۰ دقیقه اماده می‌شود؛ در این مطلب از دلتامگ با همراه باشید تا راحت‌ترین دستور پخت آن را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه شیرینی زبان خانگی

برای تهیه این شیرینی خوشمزه به یک بسته خمیر هزارلا، ۳ قاشق عسل، دو قاشق آب جوش و زعفران نیاز دارید؛ توجه داشته باشید اگر می‌خواهید تعداد بیشتری شیرینی درست کنید، لازم است از دو بسته خمیر استفاده کنید.

شیرینی زبان

طرز تهیه شیرینی زبان با خمیر هزارلا

یکی از دلایل محبوبیت شیرینی زبان این است که شما می‌توانید آن را به شکل‌های مختلف تهیه کنید؛ برای مثال می‌توانید برای تولد و دورهمی‌های خود، شیرینی زیان نازک و کوچک مجلسی آماده کرده و از آن لذت ببرید؛ بنابراین انتخاب شکل و ضخامت شیرینی کاملا به سلیقه شما بستگی دارد.

مرحله اول

ابتدا خمیر هزارلا را ۳ ساعت قبل بیرون از یخچال قرار دهید تا نرم شده و به راحتی شکل بگیرید؛ از ۱۵ دقیقه قبل نیز فر را روشن کرده تا گرم شود.

مرحله دوم ظرز تهیه شیرینی خانگی

در این مرحلبعد از باز کردن خمیر، با استفاده از قالب شیرینی زیان، برش زده و کنار بگذارید؛ سپس سینی فر را با استفاده از کاغذ روغنی بپوشانید و خمیرهای قالب زده را با فاصله روی آن بچینید.

مطلب پیشنهادی:  مشکلات پوستی خود را فقط با یک قاشق گلاب درمان کنید

شیرینی زبان

مرحله سوم

آب و عسل را با یکدیگر ترکیب کرده و هم بزنید تا کمی رقیق شود؛ سپس دو الی سه قاشق زعفران را با آن ترکیب کنید؛ در این مرحله اگر می‌خواهید شیرینی‌های شما قطورتر شود، روی لایه‌های اول را با این محلول کمی خیس کنید.

مرحله چهارم

سپس در ادامه لایه‌ها را روی یکدیگر قرار داده و با استفاده از چاقو وسط آن را برش بزنید؛ این ترفند به پخت بهتر شیرینی کمک می‌کند؛ درنهایت اگر دوست دارید می‌توانید مقداری کنجد روی خمیر بریزید.

شیرینی زبان
مرحله پایانی طرز تهیه شیرینی زبان

درنهایت شیرینی‌ها را به مدت ۲۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید؛ سپس بعد از گذشت این مدت زمان شیرینی‌ها را از فر درآورده و روی آن مجدد از شهدی که دارید استفاده کرده و برای تزیین نیز از پودر نارگیل و پودر پسته استفاده کنید. در این مرحله توجه داشته باشید، در صورتی که دوست ندارید مقدار شیرنی شما زیاد باشد، می‌توانید در آخر از زدن مجدد شهد خودداری کنید.

تعداد کلمات مطلب: ۴۳۳

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

خداحافظی تلخ با کشتی یونانی کیش، عجایب و داستانی فراموش‌نشدنی

کشتی یونانی کیش یکی از جذاب‌ترین جاذبه‌های تاریخی و گردشگری ایران است که با گذشت زمان، نه‌…