
پیراشکی خانگی جزو آن دسته از شیرینیهایی است که از طعم بسیار فوقالعادهای برخوردار است و به همین دلیل است بسیاری از افراد عاشق آن هستند؛ به همین ئمنظور ما در این مطلب از دلتامگ قصد داریم سادهترین روش درست کردن پیراشکی خانگی را به شما آموزش دهیم تا بتوانید با کمترین مواد در خانه، خودتان یک پیراشکی خوشمزه و خانگی درست کنید.
مواد لازم برای تهیه پیراشکی خانگی بدون خمیرمایه
دستور پیراشکی خانگی بسیار ساده و نیاز به ۱ پیمانه آرد، ۴ قاشق غذاخوری شکر، ۱ غدد تخممرغ، یک قاشق مرباخوری بیکینگپودر و نصف قاشق چایخوری وانیل نیاز دارید؛ در صورتی که به طعم و عطر موز در شیرینی علاقه دارید، میتوانید برای عطر و بویی بهتر در این شیرینی، از یک موز هم استفاده کنید.
طرز تهیه پیراشکی خانگی
روشهای مختلفی برای درست کردن پیراشکی خانگی ساده وجود دارد که معمولا در همه آنها از خمیر مایه استفاده میشود و نیاز دارد که مایه پیراشکی را یک الی دو ساعت استراحت دهید؛ اما در این روش بدون استفاده از خمیر مایه هم، پیراشکی با بافت بسیار نرمی دارید؛ تنها کافی است به روش زیر عمل کنید.
مرحله اول
ابتدا همه مواد را در دمای محیط قرار دهید؛ در ادامه مواد را با کمک پیمانه یا لیوان دستهدار فرانسوی اندازهگیری کنید و بعد مواد خشک مانند آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و سه بار الک کنید تا سبک شود و کنار بگذارید؛ در این فاصله داخل یک شیرجوش و یا قابلمه کوچک مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا گرم شود.
مرحله دوم تهیه پیرزاشکی خانگی
در این فاصله تا روغن گرم میشود، تخممرغ را به همراه وانیل و شکر داخل یک کاسه بریزید و با همزن برقی یا دستی بزنید تا مخلوط و تخممرغ از لختگی خارج شود. سپس موز را داخل یک کاسه بریزید و با پشت چنگال خوب له کنید تا پوره شود.
مرحله سوم
در ادامه موز لهشده را به مواد تخممرغی اضافه کنید؛ سپس در این مرحله از طرز تهیه پیراشکی خانگی مخلوط آرد تهیهشده را به تدریج به مواد اضافه و هم بزنید تا یکدست شوند؛ اکنون مواد پیراشکی شما آماده است و میتوانید آن را داخل قیف یک بار مصرف بریزید یا میتوانید از زیپ کیپ بهجای قیف استفاده نمایید.
مرحله پایانی تهیه پیراشکی خانگی
نوک قیف را قیچی و داخل روغن داغ سرخ کنید و اجازه دهید تا طلایی شود. سپس روی دستمال روغنگیر و داخل دیس قرار دهید و بعد از خنک شدن به دلخواه میتوانید برای تزیین از سس شکلات، پودر پسته یا نارگیل استفاده کنید.
نکات کلیدی در تهیه پیراشکی بدون خمیر مایه
- این پیراشکی روغن کمی جذب میکند و بهتر است از روغن سرخکردنی استفاده کنید.
- مواد را بیش از اندازه هم نزنید تا خاصیت بیکینگ پودر از بین نرود.
- بهتر است از آرد سفید شیرینیپزی برای تهیه این پیراشکی استفاده کنید.
- اگر مواد خیلی شل بود کمی به آن آرد بزنید و اگر خیلی سفت بود میتوانید ماست اضافه کنید.
ناشناس
۱۰ آبان ۱۴۰۲ در ۲:۲۴ ب٫ظ
سلام ، من بلد نیستم لیست علاقمندیهایم را پیدا کنم ، لطفا کمکم کنید ،
ناشناس
۶ آذر ۱۴۰۲ در ۴:۱۴ ب٫ظ
از پایین حساب کاربری رو بزنید ،بعد هم مطالب نشان شده هاتون رو انتخاب کنید
ناشناس
۶ آذر ۱۴۰۲ در ۴:۱۳ ب٫ظ
من درست کردم خوب شد،کاش میزان لطافت خمیر رو بیان میکردین