جوجه کباب تابه‌ای، غذای مجلسی و لذیذ

2
3
زمان مطالعه: 3 دقیقه
بسیاری از افراد از تهیه جوجه کباب به سیخ کشیدن و روی گاز یا ذغال قرار دادن آن را می‌دانند، این در حالی است که روش‌های بسیاری برای درست کردن این غذای خوشمزه وجود دارد.
جوجه کباب تابه‌ای

تعداد کلمات مطلب: 562

اپلیکیشن مجله دلتا

2 دیدگاه

  1. عسل

    14 شهریور 1402 در 6:10 ق.ظ

    عاااالی بود ممنم ممنون🥰🥰🥰🥰🥰🥰🤩🤩🤩🤩🤩

    پاسخ

    • نگین آشناگر

      16 شهریور 1402 در 12:06 ب.ظ

      ممنون دوست عزیز از همراهی شما.

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

به دنبال رد پای نوح در دشت مغان اردبیل

دشت مغان یکی از زیباترین دشت‌های ایران است که در استان اردبیل واقع شده است. در این مقاله ا…