پروژه جدید مسکن را استارت نزنید!

0
0
زمان مطالعه: 2 دقیقه
یک کارشناس حوزه کار می‌گوید: آورده مالی کارگران آنقدر نیست که به خانه‌دار شدن آن‌ها کمک کند، از همین رو تا قبل از تحویل کامل واحدهای مسکن مهر و اجرای طرح مسکن ملی نباید پروژه جدیدی تعریف کنیم.
پروژه ملی مسکن

به گزارش «مجله ملکی دلتا»، حمید حاج اسماعیلی درباره امکان خانه‌دار شدن کارگران با توجه به شرایط موجود بازار مسکن، اظهار کرد: بحث مسکن مقوله پیچیده‌ای است به این دلیل که هزینه تمام شده در این بخش بسیار بالا است و آورده کارگران با توجه به شرایط سخت اقتصادی که دارند، نمی‌تواند آنقدر کمک کننده باشد.

او در ادامه می‌گوید: معتقدم که در یک سال اول دولت، امکان اینکه کار خیلی مهمی در بخش مسکن انجام بدهیم وجود ندارد.

وی افزود: با توجه به شرایط داخلی و خارجی کشور، اولویت‌های زیادی وجود دارد که رئیس جمهور باید به آن‌ها بپردازد و مسکن نمی‌تواند جزو اولویت‌های وی قرار گیرد.

حاج اسماعیلی ادامه داد: تاکید من این است که ایشان باید ابتدا بازار کار را ساماندهی کند، بعد معیشت را متعادل سازی کند و گام به گام پیش برود تا به بخش مسکن برسیم.

واحدهای مسکن مهر

آیا کارگران صاحب مسکن می‌شوند

این کارشناس بازار کار درباره ایده رئیس جمهوری در خصوص رونق بخش مسکن به منظور ایجاد شغل و احیای مشاغل مرتبط با آن اظهار کرد: بحث رونق مسکن از این جهت مطرح است که ایشان تأکید دارند با رونق مسکن شغل‌های زیادی فعال و از این طریق معیشت هم تقویت می‌شود. درست است که ما کمبود مسکن داریم ولی اگر ایشان بتوانند واحدهای خالی مسکن را به شرایط بازار برگردانند و قیمت‌ها را متعادل کنند گام بسیار بزرگی است و به خانه دار شدن کارگران و اقشار کم درآمد کمک خواهد کرد.

مطلب پیشنهادی:  تاثیر بورس بر رونق پروژه‌ های ساخت مسکن

وی با بیان اینکه تا قبل از تحویل کامل واحدهای مسکن مهر و اجرای طرح مسکن ملی نباید پروژه جدیدی تعریف کنیم، گفت: در حال حاضر بخشی از ظرفیت‌های مسکن مهر هنوز باقی مانده که دولت آقای رئیسی باید آنها را ساماندهی کند؛ طرح مسکن ملی هم که بار نداده و در حد گرفتن آورده از مردم بوده است لذا تعریف پروژه جدید به صلاح نیست.

حاج اسماعیلی در پایان تاکید کرد: معتقدم که رییس جمهور در شرایط حاضر برای ثبات بخش مسکن هم بازار مسکن را به لحاظ قیمتی کنترل کنند و هم آپارتمان‌های خالی را برای استفاده برگردانند چرا که بر اساس آمارها حدود دو میلیون و ۳۰۰ هزار واحد خالی وجود دارد و این عدد در بخش مسکن رقم قابل توجهی است.

مطالعه بیشتر: مطلب «سرنوشت وام ودیعه مسکن به کجا کشید؟» را در مجله ملکی دلتا بخوانید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در خبر و گزارش

همچنین بخوانید

برای دریافت وام ودیعه مسکن چند ضامن لازم است؟

هیچ ملکی از ضامن به رهن بانک گرفته نمی‌شود اما بانک باید مطمئن شود اگر این وام پرداخت نشد …